investeerders kijken naar Bitbot crypto presale

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nu de prijzen van crypto over de hele linie stijgen, is het geen verrassing dat Ethereum de grens van $4.000 heeft overschreden. Overoptimisme heeft er echter toe geleid dat de prijzen van ETH zijn teruggevallen, waardoor de aandacht werd afgeleid naar de crypto presale van Bitbot.

Met een plan om de meest toonaangevende trading bot op Telegram te worden, heeft het al meer dan $1,8m aan steun aangetrokken. Duik erin om te ontdekken wat de prijsvoorspellingen van Ethereum dit jaar in petto hebben en waarom de crypto presale van Bitbot naar eigen zeggen ook veelbelovend is.

Ethereum piekt naar $4k en keldert snel

Het jaar begon op ongeveer $2.300 en de prijs steeg op 12 maart naar een indrukwekkend hoogtepunt van ongeveer $4.000. Toen kelderde Ethereum een beetje en kwam uit op ongeveer $3.200 – een daling van iets meer dan 20%.

Over het geheel genomen lijkt de recente dip van Ethereum een gezonde correctie te zijn voordat het aan de volgende rally begint. Mochten de sterren op één lijn liggen, dan suggereren de prijsvoorspellingen van Ethereum een klim naar nieuwe recordhoogten van mogelijk $5.000 of meer. Sommige enthousiastelingen en analisten op internet wedden zelfs op een stijging naar ongeveer $6.500.

De prijsvoorspellingen van Ethereum voorzien echter voorlopig wat meer neerwaartse actie, waarbij ETH mogelijk opnieuw zijn basis vindt op zijn eerdere sterke basis in het bereik van $2.200-$2.600. Te midden van de tijdelijke daling van Ethereum benadrukken beleggers de presale van Bitbot en beschouwen deze als een veelbelovend toevluchtsoord voor exponentiële winsten. Vooral in het licht van recente dips van onder meer Ethereum.

Waarom zijn investeerders zo enthousiast over Bitbot?

Bitbot is de laatste nieuwkomer in de ruimte voor trading bots op Telegram, een van de snelst groeiende sectoren van crypto. Deze markt draait goed, met volumes die exponentieel groeien van $3,2 miljard eind september tot $13,5 miljard medio maart. Op 18 maart vond het grootste handelsvolume op één dag plaats, met een transactiebedrag van $700 miljoen.

De groei in deze sector is echter niet zonder problemen verlopen. Vanwege hun beheer over het geld van gebruikers hebben grote spelers als Maestro en Unibot meer dan $1 miljoen gestolen zien worden door hackers.

Bitbot realiseert zich dit en zal lanceren als ’s werelds eerste non-custodial trading bot, wat betekent dat de activa van gebruikers veilig in hun wallet blijven totdat transacties worden uitgevoerd. In samenwerking met KnightSafe, een gedecentraliseerde oplossing voor self-custody die meer dan $28 miljoen beschermt, verdubbelt Bitbot de beveiliging met anti-MEV en anti-rug pull technologieën om de gemoedsrust van gebruikers te maximaliseren.

Alleen al deze beveiligingsmethode zorgt ervoor dat Bitbot en het BITBOT token een markt kunnen domineren die tot nu toe waarschijnlijk miljoenen dollars heeft misgelopen vanwege een gebrek aan vertrouwen in zijn vermogen om de investeringen van gebruikers veilig te stellen.

Aan de productkant is Bitbot ook niet traag. Het haalt het beste uit bestaande bots en tilt ze naar een hoger niveau. Gebruikers kunnen transacties met extreme precisie uitvoeren dankzij een door AI aangedreven Alpha lijst die aangeeft welke projecten klaar zijn om te pompen.

Deze voorziening van handelsmacht op institutioneel niveau op een eenvoudig te gebruiken manier is ook een goed voorteken voor het BITBOT token. Nu kunnen er nog duizenden investeerders aan boord worden gebracht, waardoor het marktaandeel van Bitbot groeit en waarschijnlijk tegelijkertijd de markt voor trading bots op Telegram groeit door het minder intimiderend te laten lijken.

Bovendien schenkt een programma voor het delen van inkomsten tot 50% van de dagelijkse inkomsten van het platform aan BITBOT houders. Een verwijzingsprogramma maakt de deal nog leuker, met een levenslange beloning van 15% uit de transacties van iedereen die je naar het platform hebt verwezen.

Deze laatste twee functies zullen een extra aanjager van winst zijn voor het BITBOT token, zowel op de lange als op de korte termijn. Het inkomstenaandeel spreekt voor zich, en het verwijzingsprogramma is een geweldige manier om een sterke en loyale community op te bouwen – een belangrijke motor achter token pumps.

Het potentieel voor prijsstijging van het BITBOT token in 2024

Met deze dynamiet functies is Bitbot goed gepositioneerd om een nieuwe standaard te zetten in de markt voor trading bots op Telegram, wat waarschijnlijk enorme winsten zal opleveren voor degenen die investeren tijdens de presale. Op dit moment is Bitbot $0.0141 waard in fase 8 van de presale van 15 fasen, waarbij al een bedrag van $1,8m is opgehaald bij duizenden investeerders. Voor degenen die vandaag meedoen: de 41,84% token prijsgroei blijft bestaan vóór de uiteindelijke presale prijs van Bitbot van $0,02.

Ondanks een ernstige bug in het contract die leidde tot beschuldigingen van rug pulls, bereikte marktleider Banana Gun onlangs een nieuw record van $40,22. Dit betekende een stijging van meer dan driemaal sinds het begin van het jaar en maar liefst ruim 60x ten opzichte van de vroege presale prijs.

Een andere coin die het goed doet op de totale markt voor crypto, Cronos, is de afgelopen maand met ongeveer 50% gestegen. Hoewel CRO geen trading bot op Telegram is, is het de native token voor Crypto.com, het platform voor handel in crypto.

Ethereum prijsvoorspellingen zijn bullish, maar de crypto presale van Bitbot ziet er beter uit

Terwijl Ethereum even op adem komt, wordt het momentum van Bitbot alleen maar sterker, ondersteund door een solide aanhang op sociale media met meer dan 21.000 volgers in de Telegram community en meer dan 110.000 Twitter volgers. De klok tikt echter: de Bitbot crypto presale zal niet eeuwig duren en het investeringstempo groeit snel.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment