houdt deze crypto trend voor LINK in de gaten

Stefan de Graaf


Nog iets meer dan een week en 2024 staat alweer voor de deur. Trade Talks, een populaire talkshow over de economie van handel en beleid, bespreekt presentator Chad P. Bown elke aflevering handelsgerelateerde onderwerpen. Hierbij kun je denken aan de handelsoorlog tussen de VS en China met uiteenlopende meningen over staalprijzen. Maar nu ook het onderwerp over de grootste cryptotrends in 2024, waarin Sergey Nazarov, medeoprichter van Chainlink, zich aansloot bij het gesprek.


Kerstcadeau šŸŽ‰: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto šŸš€

Trends om in de gaten te houden in de crypto-industrie

Op de vraag over welke trends Sergey Nazarov het meest enthousiast is voor 2024 reageerde hij als volgt: De tokenisatie van Real-World Assets (RWAā€™s), het brengen van echte assets zoals aandelen op blockchain, heeft de potentie om biljoenen dollars binnen te brengen. Verder zal de enorme berg aan geld zowel crypto- als de financiĆ«le sector transformeren.

Zodra tokenized assets on-chain bewegen, dit betekent dat tokenized assets verplaatst worden binnen dezelfde blockchain, is er een functie nodig om tokens veilig cross-chain, van de ene blockchain naar een ander, over te dragen. Daarbij is het ook nog belangrijk dat er informatie uit de echte wereld zoals real-time prijsgegevens meegenomen worden en het niet uitmaakt in welke keten het zich bevindt of dat het niet op een blockchain staat.

Chainlink de oplossing

Sergey Nazarov geeft aan dat Chainlink (LINK) de oplossing is om alle gegevens en rekenkracht van de wereld naar die revolutionaire tokenized assets te brengen. Dit zou een belangrijke reden zijn waarom grote financiƫle instellingen zoals Swift meer met Chainlink zouden willen samenwerken, stelt Nazarov.

De grootste banken en vermogensbeheerders ter wereld maken nu actief gebruik van blockchain-technologie. De trend richting tokenisatie zal alleen maar meer versnellen nadat instellingen en bedrijven meer en meer gebruik gaan maken van blockchain, aldus Sergey Nazarov. En hij hoopt hier met zijn Chainlink netwerk zijn graantje uit mee te pikken.Ā 

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment