Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient

Stefan de Graaf


Bitcoin (BTC) of welke crypto dan ook op het juiste moment kopen en verkopen om je bankrekening te laten groeien lijkt kinderlijk eenvoudig. De realiteit laat echter zien dat geduld en de juiste ervaring noodzakelijk zijn om rationeel te kunnen handelen en daadwerkelijk winstgevend te zijn binnen de volatiele cryptomarkt.

De fervente crypto-handelaar Troy Lindsey is al jaren actief in de crypto-wereld en weet inmiddels precies wanneer hij actie moet ondernemen met zijn trades. Hij heeft niet voor niets vorig jaar en dit jaar indrukwekkende winsten behaald. Handelsplatform eToro biedt de unieke mogelijkheid om de transacties van Troy te kopiëren, om zo dezelfde winsten binnen te slepen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Gefocust op BTC en ETH

De Amerikaanse Troy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire handelaar op het wereldwijde handelsplatform eToro. Duizenden mensen houden de doordachte strategie van Troy in de gaten en maar liefst 339 mensen profiteren van zijn expertise middels de Copy Trader-functie van het platform.

Als ervaren crypto-trader richt Troy het merendeel van zijn transacties op een langetermijnvisie. Bitcoin en ethereum (ETH) vormen het leeuwendeel van zijn portfolio, om zo zijn risico enigszins binnen de perken te houden. Specifiek vertegenwoordigt bitcoin momenteel 54,22% van zijn portfolio, en ethereum 29,71%.

Naast de twee sterkhouders heeft Troy nog tal van kleinere posities openstaan bij altcoins – onder andere chainlink (LINK), cardano (ADA) en tezos (XTZ).Hij begrijpt als geen ander hoe volatiel deze munten kunnen zijn en wil zijn portfolio beschermen tegen mogelijke neerwaartse prijsschommelingen.

‘Buy low, sell high’ crypto strategie

De populariteit van Troy als crypto-handelaar is voornamelijk te wijten aan zijn koelbloedige aanpak waar hij al jaren veel successen mee heeft geboekt. Hij hanteert in wezen de welbekende ‘buy low, sell high’ strategie die op het eerste oog enorm simpel lijkt.

Troy houdt voortdurend de koersgrafieken van cryptomunten in de gaten op zoek naar kansen. Wanneer crypto’s tot een sterk steunniveau zijn gedaald, slaat hij zijn slag door in te stappen. Zoals eerder vermeld richt Troy zich voornamelijk op de lange termijn. Hij heeft er geen moeite mee om enkele posities jarenlang aan te houden.

In tegenstelling tot de meeste crypto-bezitters heeft Troy een uitgebreide exit-strategie voor zichzelf samengesteld. Hij weet precies bij welke prijzen hij deels zijn posities sluit, en laat zich niet beïnvloeden door zijn emoties.

Zijn ijskoude maar vastberaden tactiek heeft hem vorig jaar een indrukwekkend rendement van 133,75% opgeleverd. Ook dit jaar is de Amerikaanse crypto-enthousiast weer opvallend winstgevend met een tot dusver behaald rendement van 59,58%.

Op het populaire handelsplatform eToro kun je zonder enige moeite Troy’s succesvolle aanpak overnemen. Maak gratis een account aan om de unieke CopyTrading-functie te ontdekken.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!


Post Views: 2

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment