het startsein voor een sterke stijging?

Stefan de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn sharding-technologie die schaalbaarheid en snelheid biedt, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting van NEAR, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams delen.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

NEAR laat volgens de analisten van Crypto Insiders tekenen van een opwaartse trend zien. De koers kan nog een dip maken, maar de trend lijkt omhoog gericht te zijn. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Recentelijk hebben we gezien hoe de koers van NEAR vanuit de blauwe zone, tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, opklom en een overtuigende wave 1 vormde, gevolgd door een snelle wave 2 daling.

 

Het lijkt erop dat wave 3, vaak een krachtige beweging, op het punt staat te beginnen. Het is een goed teken dat de koers de groene koopzone, die zich uitstrekt van $6,50 tot $7,50, aan de onderkant test.

 

We zijn geïnteresseerd in het kopen van NEAR als de koers op dit niveau steun kan vinden en uiteindelijk kan uitbreken. Het invalidatieniveau ligt op $5,708, en het behouden van prijzen boven dit niveau is cruciaal voor de opwaartse trend. We blijven NEAR nauw in de gaten houden in de Discord groep.

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bqM6gj0e/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 50Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment