Heeft bitcoin een bodem bereikt? FTX-slachtoffers krijgen geld terug

Stefan de Graaf


In de recente marktbewegingen lijkt bitcoin (BTC) mogelijk een bodem te hebben gevonden. De cruciale vraag die beleggers en traders bezighoudt, is of we nu op het laagste punt zitten en of de koers zich gereed maakt voor een herstel. 

Technische analyses wijzen op sterke liquiditeitszones rond de $56.500 en tussen de $68.900 tot $70.000. Deze zones kunnen fungeren als magneten voor de koers, die momenteel in ‘niemandsland’ lijkt te opereren. Gezien de afstand tot deze zones, is de algemene verwachting dat de koers eerst de $68.00 tot $69.000 kan testen alvorens hoger te klimmen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

FTX Compensatieplan: Terugbetaling van 118%

Een interessante ontwikkeling is het compensatieplan van de voormalige crypto exchange FTX. Na een turbulente periode waarin veel beleggers hun geld verloren toen het platform failliet ging, is er nu een lichtpuntje. FTX heeft aangekondigd dat het van plan is om bijna alle schuldeisers volledig te compenseren, met een terugbetaling van 118% in contanten. 

Dit zou via bankoverschrijvingen worden geregeld. De betalingen zijn echter afhankelijk van de goedkeuring door de rechtbank en kunnen, volgens het huidige traject, binnen 60 dagen na goedkeuring starten. Beleggers die tot $50,000 tegoed hadden bij FTX, kunnen de volledige 118% terugverwachten, waarbij hogere bedragen mogelijk iets minder ontvangen.

Het is ook mogelijk om claims tegen een percentage direct te verkopen aan geïnteresseerde partijen. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor diegenen die het geld onmiddellijk willen herinvesteren in de markt, bijvoorbeeld om te profiteren van de huidige lage prijzen in de cryptomarkt.

SUI Analyse en Potentiële Kansen

Wat betreft SUI, een nieuwe speler op de crypto-markt, hebben recente dips mogelijk kansen gecreëerd voor alerte investeerders. Na een flinke daling van 50%, wordt verwacht dat SUI weer zal gaan stijgen, geholpen door het algemene marktherstel dat vaak volgt na dergelijke correcties. Dergelijke bewegingen bieden tactische kopers de mogelijkheid om in te stappen tegen lagere prijzen en te profiteren van toekomstige prijsstijgingen.

Crypto Ontbijt: Bitcoin whales kopen massaal, Grayscale fonds positief

Crypto Ontbijt: Bitcoin whales kopen massaal, Grayscale fonds positief

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment