Hedera Netwerk krijgt financiële injectie van $408 miljoen 

Stefan de Graaf


Het Hedera Network (HBAR) heeft recentelijk een indrukwekkende stap gezet ter bevordering van haar ecosysteem. Er is door de Hedera Council, het besturend orgaan van het netwerk, heeft een toewijzing goedgekeurd van 4,86 miljard HBAR met een totale waarde van $408,2 miljoen. Deze beslissing is een duidelijk signaal van vertrouwen in de toekomst van het netwerk, dat in 2023 al meer dan 33 miljard transacties verwerkte.


Crypto whales versturen miljoenen aan dogecoin op weg naar maanlanding

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Hedera zet in op de toekomst

Het grootste deel van deze investering, zo’n 4,248 miljard HBAR, zal worden ingezet voor bestaande initiatieven, waaronder de HBAR Foundation, de Hashgraph Association en de DLT Science Foundation. Dit zijn allemaal organisaties die innovatie van het netwerk bevorderen. Deze ontwikkeling is een logische stap na de indrukwekkende prestaties van het Hedera Netwerk vorig jaar en beoogt de basis van het netwerk te versterken.

Betsabe Botaitis, de financieel directeur van de Hedera Council, benadrukte het belang van de toewijzing voor de groei van het ecosysteem. Een deel van de HBARs, ongeveer 614,06 miljoen, zal worden gebruikt voor operationele kosten en het compenseren van vroege investeerders via het SAFT-programma (simple agreement for future tokens). Allemaal zaken die het netwerk naar een nieuw niveau moeten tillen.

HBAR in zwaar weer

De plannen voor de uitbetaling van de subsidies aan de HBAR Foundation en Hashgraph Association zijn al in gang gezet voor het eerste kwartaal, terwijl de DLT Science Foundation gedurende het jaar subsidies ontvangt na het behalen van cruciale mijlpalen.

Het is duidelijk dat Hedera flink inzet op de toekomst en ook flink vertrouwen heeft in groei de komende tijd. Op het moment van schrijven staat de koers van HBAR op $0,07 en heeft het netwerk een marktkapitalisatie van $2,67 miljard. Vandaag staat HBAR wel met meer dan 5% in het rood, maar dat is niet gek gezien de huidige staat van de markt.

Post Views: 18

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment