Gaat de markt omhoog of onderuit?

Stefan de Graaf


Het nieuwe jaar is begonnen en ik wil met jullie een zeer belangrijk onderwerp bespreken dat de crypto wereld op zijn kop kan zetten: de spot bitcoin (BTC) ETF.

Het is 2 januari 2024, en we staan aan de vooravond van mogelijk grote veranderingen in de cryptomarkt. De SEC staat op het punt een beslissing te nemen en de markt houdt haar adem in. Wat betekent dit voor bitcoin en andere cryptocurrencies?


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De spanning rond de spot bitcoin ETF

De spot bitcoin-ETF is een belangrijk moment voor de cryptomarkt en de beslissing van de SEC komt er snel aan. In mijn video bespreek ik de mogelijke scenario’s die kunnen ontstaan door de beslissing van de SEC.

De deadline voor een van de aanvragen is 10 januari, maar geruchten en speculaties zwellen al sterk aan. Het kan de manier waarop investeerders naar Bitcoin kijken volledig veranderen

Dit is het moment waarop de markt op zijn hoede is. Gaat bitcoin een sterke stijging maken of wordt dit een “sell the news” evenement die leidt tot een crash? Het is een tijd van onzekerheid, maar ook van grote kansen.

Mijn strategie en advies

In mijn video bespreek ik hoe ik omga met deze situatie. Ik kijk naar de mogelijke volatiliteit en de verschillende analyses die rondzwerven op platforms zoals Twitter (of moet ik zeggen X?).

Mijn doel is om jullie een helder beeld te geven van wat er kan gebeuren en hoe je jezelf kunt positioneren in deze spannende tijden.

Ik duik ook in de technische analyse van bitcoin’s prijsbewegingen en bespreek de mogelijke impact van de halving die eraan komt. Dit zijn allemaal factoren die kunnen bijdragen aan de volatiliteit en kansen in de markt

Ik kijk naar verschillende indicatoren en de sentimenten die spelen binnen de crypto gemeenschap. Het is belangrijk om niet alleen te focussen op bitcoin, maar ook op de algehele markt en hoe andere crypto zoals ethereum (ETH) zich kunnen gedragen in deze periode


Cadeautje 🎉: Bitvavo geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Bitcoin, crypto en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment