Floki ontwikkelaars maken ambitieuze plannen bekend

Stefan de Graaf


Het meme-project Floki (FLOKI) is een van de best presterende crypto’s van de afgelopen weken. Floki maakte aan het begin van de maand een indrukwekkende groeispurt door, met een stijging van meer dan 300% in slechts een week.

Ontwikkelaars van Floki zijn nu van plan het platform naar een nieuwe hoogte te tillen door gereguleerde digitale bankrekeningen aan te bieden die kunnen worden gefinancierd met FLOKI tokens, dat meldt CoinDesk.

De ontwikkeling maakt deel uit van een breder plan om Floki van een doge-thema meme coin te transformeren naar een serieus project dat gebruikers een crypto-gebaseerde financiële applicatie biedt.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Debetkaarten en staking

Het plan omvat ook de mogelijkheid voor het uitgeven van debetkaarten die gekoppeld zijn aan deze digitale bankrekeningen en het aanbieden van staking diensten waarmee gebruikers rendement kunnen genereren.

De accounts zullen worden gefaciliteerd door een partner die gelicentieerd is in Canada, Spanje, Dominica, Australië en de VAE. Betalingen via het SWIFT internationale banknetwerk en SEPA IBANs worden ondersteund, waardoor gebruikers wereldwijd geld kunnen overmaken en transacties kunnen uitvoeren.

$24 miljoen aan tokens verbrand

Onlangs werd er ook een ander voorstel vanuit het Floki team goedgekeurd door de gemeenschap met bijna 90% van de stemmen. Het heeft geleid tot de vernietiging van 190 miljard FLOKI. In totaal komt dit uit op een waarde van ongeveer $24 miljoen.

De tokens werden verwijderd uit de circulatie door ze naar een onbereikbaar adres te sturen, waardoor ze permanent uit het aanbod werden verwijderd. Dit initiatief heeft niet alleen de waarde van de overgebleven tokens verhoogd, maar heeft ook het vertrouwen van investeerders in het project versterkt.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Concurrent Dogecoin ziet forse stijging

Dogecoin (DOGE) is nog altijd de nummer 1 meme coin. De geduchte concurrent van Floki heeft recent een opvallende stijging van bijna 30% ervaren, mede dankzij de crypto exchange Coinbase.

Coinbase heeft plannen onthuld om futures handel voor Dogecoin, Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH) te introduceren, een beweging die de interesse in DOGE aanzienlijk heeft verhoogd.

De aankondiging beschrijft hoe Coinbase Derivatives Dogecoin futures kan aanbieden via een ‘self-certification’ proces, waardoor ze zonder directe goedkeuring kunnen opereren binnen de regelgeving.


Post Views: 131Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment