Financiële repressie dreigt? Bedrijven gaan massaal failliet

Stefan de Graaf


In de nieuwste aflevering van GoudKoorts, mogelijk gemaakt door Gold Republic, behandel ik de huidige ontwikkelingen op de edelmetaalmarkt. Ik begin met de actuele koersen van goud en zilver, die respectievelijk op €58.600 en €676 per kilo staan. Daarbij merk ik op dat, ondanks de hoge goudprijs, zilver wat achterblijft. 


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Hoeveel bitcoin voor een comfortabel leven?

Daarna ga ik in op de opmerkelijke stijging van bitcoin (BTC). Ik stel een intrigerende vraag aan mijn publiek over de benodigde hoeveelheid bitcoin voor een comfortabel leven in 2040. De resultaten daarvan deel ik, waarna ik reflecteer op de ontvangen reacties.

Vervolgens richt ik me op de gevolgen van coronasteun, waarbij ik waarschuw voor de impact op de economie en het risico van zombiebedrijven. Ook bespreek ik de uitspraken van Klaas Knot, president van de Nederlandse Bank, over eurobonds en de mogelijke verdere centralisatie in de EU.

Europa gaat digitaal, met mogelijk catastrofale gevolgen

Ik benadruk het belang van waakzaamheid en informeer over de ontwikkeling van de Europese digitale identiteit en wallet. Deze wordt mogelijk eerder geïntroduceerd dan verwacht. Ik wijs op de dreigende financiële repressie en de noodzaak om op de hoogte te blijven van gebeurtenissen die mainstream media mogelijk niet benoemen.

Tot slot bespreek ik het opvallende gebrek aan berichtgeving over het falen van Amerikaanse banken in 2023. Het is belangrijk voor investeerders om alert te blijven en op zoek te gaan naar alternatieve nieuwsbronnen.


📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

De voortdurende aantrekkingskracht van goud

Met de onzekerheden rond digitale valuta’s en de toenemende complexiteit van de financiële wereld, blijft goud een vertrouwde veilige haven voor investeerders. Als de goudkoorts blijft toenemen, kan de opname van goud in een beleggingsportefeuille een verstandige zet blijken te zijn.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in goud of andere edelmetalen biedt Gold Republic, een Nederlands goudplatform, nieuwe klanten een welkomstbonus. Elke nieuwe klant die via deze link een account aanmaakt ontvangt 1 gram goud ter waarde van 59 euro gratis. Eerst meer lezen over Gold Republic? Lees hier de Gold Republic review op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment