Filecoin begint 2024 met een knal

Stefan de Graaf


Het nieuwe jaar is ingeluid, maar de markten lijken nog te slapen. Er gebeurt op het moment weinig in crypto land en de koersen van de meeste cryptocurrencies zijn vlak. Toch zijn er ook vandaag weer een aantal bijzondere bewegingen op te merken. In dit artikel vind je een overzicht van de crypto markt op dit moment.

Nog geen account bij Bitvavo? Pak vandaag nog 20 euro gratis als welkomstbonus! Maak via deze link een account aan om de bonus te pakken.

Blik op de crypto markt

Op dit moment is de totale marktkapitalisatie van de crypto markt $1,66 biljoen. Dat is een stijging van slechts 0,01% ten opzichte van 24 uur geleden. Dat laat nog maar eens zien hoe vlak de markt is vandaag. Het handelsvolume is vandaag $45,6 miljard, dat vertegenwoordigt wel een stijging van 3,23% ten opzichte van gisteren.

Bitcoin (BTC) wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen een koers van 38.791 euro op Bitvavo. Dat is een stijging van 0,65% over de afgelopen 24 uur.

De hardste crypto stijger: Filecoin (FIL) maakt een sprong

Ondanks de afwezigheid van marktvolatiliteit zijn er enkele opmerkelijke crypto stijgers bij de altcoins. De grootste top 100 stijgers van de afgelopen 24 uur zijn:

  • Filecoin (FIL) +20,41%
  • Bitcoin SV (BSV) +11,36%
  • The Graph (GRT) +10,74%
  • Lido DAO (LDO) + 2,67%
  • Solana (SOL) +2,41%

Uiteraard springt FIL er meteen uit in dit lijstje en is zelfs door een belangrijke zone van weerstand gebroken. De reden voor de stijging is echter onduidelijk. Er is niet per se groot nieuws omtrent het project. Ook over de afgelopen 7 dagen door FIL goede zaken en staat het met een behoorlijk nette 35% in de plus.

De grootste crypto dalers: NEAR Protocol (NEAR) aan kop

Echt harde dalers zien we vandaag niet, en dus voert NEAR Protocol vandaag de lijst aan met een daling van een luttele 2,42%. Verder zien we dat Internet Computer na een aantal dagen van harde stijgingen een klein stapje terug moest doen. Ook Stacks, Arbitrum en THORChain staan vandaag in het rood, maar van een harde daling kunnen we in geen van deze gevallen spreken.

  • NEAR Protocol (NEAR) -2,42%
  • Internet Computer (ICP) -1,75%
  • Stacks (STX) -1,64%
  • Arbitrum (ARB) -1,61%
  • THORChain (RUNE) -1,50%

Laatste dagen: 20 euro gratis crypto bij Bitvavo

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum (ETH) te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 20 euro gratis aan nieuwe gebruikers die minimaal 10 euro op het platform storten. Maak via deze link een account aan bij Bitvavo en ontvang 20 euro gratis, én handel de eerste 10.000 euro zonder transactiekosten.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment