Fantom (FTM) koers richt zich op volgende mijlpaal: de golden pocket

Stefan de Graaf


Fantom (FTM), erkend voor zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, is het focuspunt van onze huidige analyse. We richten ons op de koersverwachting voor FTM voor de nabije toekomst. In dit artikel presenteren we een analyse van FTM afkomstig uit onze Premium omgeving en gericht op de nabije toekomst.

Geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen kunt stellen aan onze analisten. Onze analyses zijn puur informatief en om te ondersteunen; wij zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom is volgens de analisten van Crypto Insiders een munt met een mooie korte termijn toekomst. Zij deelden namelijk onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“Wij zijn van mening dat het beeld voor FTM er veelbelovend uit ziet. De munt heeft een sterke bounce laten zien vanuit de blauwe steunzone, die tussen de $0,2874 en $0,3212 ligt. Deze ontwikkeling is in lijn met onze verwachtingen; we hadden al een stijging voorzien vanuit deze zone, en dat zien we nu gebeuren.

 

We richten ons nu op de volgende belangrijke mijlpaal: de golden pocket. Deze ligt tussen de 61,8% en 66% Fibonacci niveaus, ofwel tussen de $0,4694 en $0,4805. We verwachten dat de huidige stijging zich zal voortzetten tot deze zone.

 

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat we ons op de langere termijn in een correctieve wave naar beneden bevinden. Dit betekent dat na het bereiken van de golden pocket, we weer een daling kunnen verwachten. 

 

Maar, zoals altijd, biedt elke beweging in de markt kansen. Wij zijn van plan om deze verwachte daling te gebruiken om onze posities strategisch aan te passen en te profiteren van de volatiliteit.”

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZYKG49zN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment