Fantom (FTM) koers beoogt ommekeer vanuit kritieke blauwe zone

Stefan de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn snelle en schaalbare blockchain-technologie, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor FTM voor de nabije toekomst. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Deze analyse is puur bedoeld ter informatie, en is geen financieel advies.

Technische analyse fantom (FTM)

Het team van Crypto Insiders heeft onlangs een nieuwe FTM analyse gedeeld met de Premium leden. In deze analyse hebben zij de volgende punten onder de aandacht gebracht:

“We richten onze aandacht al enige tijd op de neerwaartse trend van FTM, en onze visie hierop blijft ongewijzigd. Vanaf het hoogtepunt op $0,57 is de koers van FTM begonnen met een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon. 

 

Interessant is dat de derde wave het punt van $0,35 heeft bereikt. Wij verwachten dat wave 5 zal eindigen in de blauwe zone, ergens tussen $0,28 en $0,32. Na het bereiken van deze zone, anticiperen we op een ommekeer. 

 

Deze omkeer betekent dat FTM een correctieve wave omhoog zal inzetten.  We blijven de situatie nauwgezet volgen en alle ontwikkelingen analyseren in de Premium omgeving.”

Datum analyse: 18 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/OtKrVNxE/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 59Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment