Fantom (FTM) experts delen nieuwe analyse: voorzichtigheid geboden

Stefan de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn hoge doorvoersnelheid, is de focus van deze analyse. We richten ons op de koersverwachting van FTM voor de komende periode met inzichten uit onze Premium omgeving.

Heb je na het lezen vragen? Met een kleine bijdrage van €1 krijg je de eerste 30 dagen toegang tot de Premium omgeving, inclusief de mogelijkheid om direct met onze analisten en meer dan 1.500 leden te communiceren. Onthoud wel, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.


Insider info: Cardano (ADA) klaar voor explosieve stijging

Technische analyse fantom (FTM)

Fantom lijkt de afgelopen periode een indrukwekkende omkeer te maken, echter kan dit mogelijk slechts schijn zijn. De analisten van Crypto Insiders legde het volgende uit aan alle leden in de Premium omgeving:

“FTM zat sinds het begin van deze maand in een dalende trend, maar recent hebben we een interessante koersommekeer waargenomen. Deze verandering vond plaats in de onderste blauwe zone, tussen de 161,8% en 127,2% Fibonacci-niveaus, of $0,28 en $0,32.

 

Vanuit dit punt hebben we een opwaartse beweging gezien, maar het is belangrijk om voorzichtig te blijven en niet te snel optimistisch te worden. De huidige stijging volgt namelijk een correctief ABC Elliott Wave patroon. Dit betekent dat we deze opwaartse trend mogelijk tijdelijk van aard is.

 

We verwachten daarom dat de koers vanaf de blauwe zones, tussen $0,43 en $0,48, weer zal dalen. Daarom blijven we voorlopig nog even bearish voor fantom voor de nabije toekomst.”

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9XvI15YL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment