Ethereum (ETH) zakt naar cruciale zone, klaar voor krachtige stijging

Stefan de Graaf


Ethereum (ETH), het toonaangevende smart contract platform, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ETH met een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse ethereum (ETH)

Ethereum heeft, net als de rest van de cryptomarkt, gedurende het weekend flinke klappen gehad. Toch hielden de analisten van Crypto Insiders al rekening met een koersdaling. Dat legden ze namelijk vorige week in de Discord groep als volgt uit:

“Het lijkt erop dat ethereum, net als bitcoin (BTC), momenteel binnen een bepaald bereik handelt, specifiek tussen de $3.100 en $3.750. We verwachten echter niet dat deze range snel aan de bovenkant zal worden doorbroken.

 

Tot aan de volgende halving verwachten we niet veel opschudding in de markt, en er kan zelfs een correctie plaatsvinden. Voor ETH houden we de zogenaamde golden pocket in de gaten, dat is de zone tussen de 50% en 61,8% fibonacci, gesitueerd tussen een koers van $2.900 en $3.130.

 

Hoewel we een tijdelijke daling verwachten, zien we op de horizon toch kansen voor een opwaartse beweging. We geloven dat deze daling slechts tijdelijk is en dat ETH in deze zone de kracht verzamelt om weer te stijgen.”

Datum analyse: 10 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7teKxxtn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment