Ethereum (ETH) klaar voor grote sprong?

Stefan de Graaf


Dit artikel biedt een recente analyse uit onze Premium omgeving van ethereum (ETH), het toonaangevende platform voor gedecentraliseerde applicaties. We nemen de recente prijsactie onder de loep en bieden een vooruitblik op wat we kunnen verwachten in de nabije toekomst. Deze informatie is cruciaal voor iedereen die op de cryptomarkt actief is.

Voor meer gedetailleerde analyses en discussies kun je toegang krijgen tot onze Premium omgeving voor slechts €1, waar je 30 dagen lang kunt profiteren van de expertise van analisten en leden.


📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders blijven zeer positief over ethereum. Zo deelde zij namelijk onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“ETH blijft trouw aan ons oorspronkelijke plan en houdt zich stevig vast aan een zeer positief Elliott Wave patroon dat we hebben gevonden.

 

Het lijkt erop dat de eerste wave van dit patroon nu is voltooid. Het zou dus niet verrassend zijn als we binnenkort een korte correctie zien, die de prijs mogelijk richting de $1.800 kan duwen.

 

Deze correctie beschouwen we echter als een gezonde ontwikkeling. Het zal helpen om de markt weer in evenwicht te brengen en een sterke basis te leggen voor verdere groei.

 

Kijkend naar de langere termijn, blijven we vasthouden aan ons oorspronkelijke doel met prijstargets rond de $3.500. Deze doelen zijn niet zomaar willekeurig gekozen, maar zijn het resultaat van het opwaartse patroon dat we hebben gevonden.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qy1wbobY/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment