Dutch Blockchain Days 2024 start morgen en volg je live bij Crypto Insiders

Stefan de Graaf


De Dutch Blockchain Days 2024 staan weer voor de deur en vinden plaats op woensdag 19 juni in Theater de Meervaart, Amsterdam. Dit evenement is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in blockchain-technologie en crypto.

Crypto Insiders zal live verslag doen vanuit Amsterdam om je op de hoogte te houden van alle laatste ontwikkelingen.

Hoge Raad en ECB schudden bitcoin en markten op: de gevolgen voor jou

Hoge Raad en ECB schudden bitcoin en markten op: de gevolgen voor jou

Het grootste crypto-evenement van Nederland

Het programma van de Dutch Blockchain Days 2024 zit boordevol interessante sessies en sprekers uit verschillende hoeken van de blockchain-industrie. Met tientallen sprekers en wel 30 breakout-sessies verdeeld over de hele dag lijkt het ook dit jaar een groot succes te worden.

Sprekers van onder meer cryptobeurzen als Coinbase, OKX en ICONOMI zullen morgen aanwezig zijn. Ook zijn er opvallende gasten bij het evenement: de Europese Commissie en de Verenigde Naties hebben morgen vertegenwoordigers in Amsterdam. Daarnaast worden de financiële organisaties Mastercard en IBM vertegenwoordigd.

Een van de belangrijkste onderdelen van de Dutch Blockchain Days is de mogelijkheid om te netwerken. De conferentie biedt een uniek platform waar deelnemers in contact kunnen komen met marktleiders, ontwikkelaars en andere enthousiastelingen binnen de blockchain- en cryptowereld. Hier is een unieke gelegenheid voor na het evenement wanneer de afterparty zal plaatsvinden.

Mis niets via de liveblog van Crypto Insiders

De tickets voor dit evenement zijn zeer in trek. Zowel de ‘Early Bird’ als de ‘Super Early Bird’ tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog enkele reguliere tickets beschikbaar. Het is aan te raden om snel te handelen als je aanwezig wilt zijn bij dit unieke evenement. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Dutch Blockchain Days​.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om fysiek aanwezig te zijn, biedt Crypto Insiders een uitgebreid liveblog aan. Via dit liveblog kunnen cryptofanaten de gebeurtenissen op de voet volgen. Hier vallen onder meer updates van de sprekers, paneldiscussies en andere belangrijke momenten tijdens de conferentie te lezen. Dit maakt het mogelijk om ook op afstand volledig op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen​.

De Dutch Blockchain Days 2024 belooft dit jaar een hoogtepunt te worden binnen de blockchain- en crypto-industrie. Met een indrukwekkende line-up van sprekers, uitgebreide netwerkmogelijkheden en de kans om de laatste innovaties op het gebied van blockchain te ontdekken, is dit een evenement dat je niet wilt missen. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen door morgen het liveblog van Crypto Insiders te volgen!


Post Views: 2

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment