Dogecoin koers wijst op grote verschuiving na golden pocket piek

Stefan de Graaf


In dit artikel behandelen we dogecoin (DOGE), een cryptomunt die oorspronkelijk als grap begon maar inmiddels flink aan populariteit heeft gewonnen. Onze technische analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, onderzoekt de recente prijsontwikkelingen van DOGE en kijkt naar wat we kunnen verwachten in de nabije toekomst.

De inzichten uit dit artikel zijn waardevol voor zowel lange-termijn investeerders als korte termijn handelaren. Voor slechts €1 kun je je aansluiten bij onze Premium omgeving voor 30 dagen, waar je toegang krijgt tot uitgebreidere analyses, interactie met andere crypto-enthousiastelingen en inzichten van ervaren analisten.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer goed gekeken naar de DOGE koers. Zij deelden toen de volgende analyse met Premium leden:

“Op de dogecoin grafiek zien we de afronding van een ABC Elliott Wave patroon, wat het begin kan zijn van een 12345 Elliott Wave patroon.

 

Sinds 20 november is er een opwaartse trend te zien, die zijn weg richting de golden pocket van Fibonacci lijkt te banen, gelegen tussen de $0,081 en $0,083.

 

Deze specifieke zone is vaak een belangrijk punt voor handelaren, en de verwachting is dat, hoewel de koers deze niveaus zal testen, er daarna een aanzienlijke terugval zal plaatsvinden.

 

Het scenario is, dat DOGE na het bereiken van de golden pocket,  een ommekeer maakt en we ons opmaken voor mogelijk nieuwe dieptepunten in de markt.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zQUkIRyZ/

Ontvang gratis DOGE of crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 144Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment