Dogecoin (DOGE) steeg met 20% in 7 dagen

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we een technische analyse uit de Premium omgeving van Crypto Insiders van dogecoin (DOGE), de memecoin die een cultstatus en een verrassende marktpositie heeft verworven. We nemen een kijkje naar de recente koersbewegingen en delen onze inzichten voor op korte tot lange termijn.

Voor diegenen die meer over DOGE of de crypto markt wil leren of interactie zoeken met gelijkgestemden, is onze Premium omgeving — toegankelijk voor €1 voor een proefperiode van 30 dagen — de ideale plek om dit te doen.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Technische analyse dogecoin (DOGE)

Er is wederom een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving van Crypto Insiders. De analisten hebben weer hun best gedaan de volgende koersbeweging te voorspellen. Zij kwamen met het volgende:

“We zijn momenteel voorzichtig met DOGE. Het lijkt erop dat we net een opwaartse ABC Elliott Wave hebben afgerond, en nu lijkt een dalende 12345 Wave te komen.

 

De verwachting is dat DOGE een piekje gaat maken tussen $0,076 en $0,078 voordat we naar beneden zakken. We verwachten dat de dip opgevangen gaat worden rond de blauwe steunzone bij $0,0635 aangezien hier een golden pocket van Fibonacci ratio’s ligt.

 

Of DOGE daar standhoudt of nog verder daalt, hangt helemaal af van hoe de markt zich voelt. We houden de koers strak in de gaten en geven een heads-up als er iets spannends gebeurt.”

Dogecoin analyse
Datum analyse: 8 november. Klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment