Dogecoin (DOGE) mikt op $0,22 als volgende doel na de dip

Stefan de Graaf


Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een van de meest bekende cryptocurrencies, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van DOGE met een analyse uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse dogecoin (DOGE) koers

DOGE heeft een interessante maand achter de rug, en lijkt na een flinke daling inmiddels de stijging weer te hervatten. Onze analisten zeiden onlangs hierover het volgende:

“DOGE zakte op 19 en 20 maart naar een dieptepunt, hetzelfde niveau als op 3 maart, om daar liquiditeit op te halen. Dit was de opstap voor de koers om weer omhoog te klimmen.

 

Rond de $0,186, in de huidige blauwe zone, kan DOGE weer tegen wat weerstand aanlopen. Echter, we hebben goede hoop dat er voldoende kracht is om door deze zone heen te breken en nieuwe hoogtes te bereiken bij de zwarte stippellijn op $0,22 en vervolgens mogelijk richting het gebied van 161,8% Fibonacci, rond de $0,23.

 

We blijven dus vooralsnog positief gestemd en verwachten voor DOGE een stijging op de horizon.”

Datum analyse: 26 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/0dLa9wej/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment