Dogecoin (DOGE) kan hard stijgen zodra koers uit blauwe zone breekt

Stefan de Graaf


Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een meme, maar uitgegroeid tot een populaire crypto, staat in het middelpunt van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks analyses voor meer dan 20 verschillende crypto delen en live-streams voor onze leden organiseren.


Waarom komende dinsdag & donderdag cruciaal zijn voor de bitcoin koers

Technische analyse dogecoin (DOGE) koers

Dogecoin bleef zeer lang zijwaarts bewegen, maar kon eind februari eindelijk fors stijgen.

Mocht de DOGE koers uit de huidige blauwe zone kunnen breken, dan kan weer harde stijging plaatsvinden. Dat is echter verre van zeker, legden de analisten onlangs uit als volgt:

“DOGE heeft alle targets aan de bovenkant geraakt, de koers is boven belangrijke highs uitgekomen waar veel liquiditeit lag. DOGE heeft onze gestelde doelen in de blauwe zone, tussen de $0,16 en $0,177, succesvol bereikt.

 

De koers schoot zelfs even door naar een piek boven $0,2, maar maakte daarna een zogeheten rejection candle terug in de blauwe zone. Dit is echter niet per se een bullish signaal, DOGE zit mogelijk in een correctief patroon. Zoals verwacht, komt DOGE flink wat weerstand in de blauwe zone tegen. 

 

Desalniettemin kan de weerstand in deze zone overslaan in support en dan is er een goede kans op een hernieuwde stijging. Als DOGE een krachtige doorbraak boven het niveau van $0,177 kan maken, kunnen we een snelle en sterke stijging verwachten.”

Datum analyse: 9 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/H0dTCul8/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 208Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment