Dit is wat een €100 crypto-cadeau van vorige Kerst nu waard zou zijn

Stefan de Graaf


De kerstperiode staat bekend om gezelligheid, tradities en natuurlijk het geven van cadeaus. Naast de gebruikelijke geschenken zoals speelgoed en kleding, is er een nieuwe trend die opduikt in de cadeaucultuur: crypto. Ondanks een uitdagend jaar voor crypto in 2022, met verschillende platformen die failliet gingen, hebben sommige vooruitstrevende gevers bitcoin (BTC), dogecoin (DOGE) en ethereum (ETH) cadeau gedaan. Nu, een jaar later, kijken we terug op de waarde van die geschenken.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Rendement op crypto cadeaus

Stel je voor dat je vorig kerstseizoen besloot om dierbaren $100 in één van de drie prominente cryptomunten te geven. Dit gebaar, dat wellicht toen als een risicovolle gok leek, zou nu een aanzienlijk rendement opleveren. Met de recente opmars van de crypto markt in 2023, hebben deze cryptomunten een aanzienlijke stijging laten zien. Een totale investering van $300 in BTC, DOGE en ETH zou nu een indrukwekkende $559.61 waard zijn, een stijging van 86.5%.

Ter vergelijking, een gelijke investering in traditionele markten zoals de S&P 500 ETF zou nu ongeveer $123.72 waard zijn, een stijging van een luttele 23.7%. Deze cijfers benadrukken niet alleen de potentie van cryptocurrencies als investering, maar ook de unieke kansen die ze bieden ten opzichte van traditionele markten.

Toekomstperspectief van crypto als cadeau

Met optimistische voorspellingen en een groeiende interesse, kan het geven van crypto worden gezien als een investering in de toekomst, een gift die potentieel blijft groeien.

Als we vooruitkijken, met voorspellingen van significante groei in de crypto markt, lijkt de trend van het geven van crypto tijdens de feestdagen alleen maar toe te nemen. Het biedt een spannende, hoewel volatiele, mogelijkheid voor zowel de gever als de ontvanger om deel uit te maken van de financiële toekomst. In een wereld waarin we steeds meer op zoek zijn naar betekenisvolle en langdurige geschenken, kan een klein stukje digitale valuta wel eens het meest blijvende cadeau onder de kerstboom zijn.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment