Diamond Pigs kondigt samenwerking aan met crypto exchange Kraken

Stefan de Graaf


Als toonaangevende Nederlandse pionier in AI-gestuurde geautomatiseerde Crypto handelsstrategieën, integreert Diamond Pigs met Kraken via een veilige API, waardoor Kraken-gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot onze bewezen strategieën. Dit is ideaal voor klanten die vanwege tijdgebrek of beperkte kennis liever niet zelf handelen, maar wel willen profiteren van de kansen die de Crypto wereld biedt.

Door deze krachtenbundeling bieden Diamond Pigs en Kraken nieuwe mogelijkheden om naadloos te handelen en te investeren in een breed scala aan Crypto munten en handelsstrategieën. We verwelkomen iedereen die gelooft in de kracht van crypto en wil investeren. Voor grote investeerders (meer dan 50.000 euro) bieden we kosteloze persoonlijke ondersteuning om te assisteren bij het onboarden en inzicht te geven in de werking van onze strategieën. Want onze missie is om veilig beleggen in Crypto voor iedereen toegankelijk te maken.

Diamond Pigs biedt een volledig flexibel, door AI aangedreven crypto-handelsplatform, ontworpen voor klanten van Crypto Exchanges. We zijn begonnen met Binance in 2021 en hebben ons sindsdien uitgebreid naar Huobi, WhiteBIT, Bitvavo en nu Kraken.

Met geautomatiseerde strategieën en de mogelijkheid om favoriete munten apart te houden of actief te verhandelen, biedt Diamond Pigs een flexibele laag boven op bestaande Crypto Exchanges, waardoor het gemakkelijker wordt om automatisch te handelen. Ons hoofddoel is om onze klanten te beschermen tijdens volatiele marktomstandigheden en hen mee te laten groeien tijdens gunstige tijden.

 

Momenteel bieden we een tijdelijke promotie aan waarbij nieuwe klanten twee weken gratis het platform kunnen uitproberen. Ontdek zelf de mogelijkheden door de Play Mode te bezoeken op www.diamondpigs.com!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment