deze signalen voorspellen volgende stijging

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we eenn bitcoin (BTC) analyse, direct uit onze Premium omgeving. Deze analyse geeft inzicht in de recente prestaties en mogelijke toekomstige trends van de bitcoin koers.

Voor degenen die verder willen kijken dan deze analyse, bieden we de kans om onze Premium omgeving te ervaren voor slechts €1. Start je 30-daagse proefperiode en ga in gesprek met onze analisten en andere beleggers. Onthoud: dit is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de strategie van onze analisten.


ğŸŽ Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De experts van Crypto Insiders hebben onlangs hun nieuwste inzichten over de BTC koers gedeeld. Ze presenteerden onlangs hun gedetailleerde analyse exclusief aan de Premium leden:

“Bitcoin laat zeer sterke signalen zien, waaronder de komst van een explosieve derde wave van een cycle 12345 Elliott Wave patroon. Deze trend wordt versterkt door kleinere vergelijkbare innerwaves die het ‘bullish’ sentiment verder versterken.

 

Op korte termijn zien we mogelijk wat weerstand voor bitcoin in het gebied van $36.000 tot $37.800, waarna een korte correctie zal plaatsvinden. Dit is een typisch onderdeel van het wavepatroon, waarbij de tweede wave een kleine terugval veroorzaakt na een sterke stijging.

 

Ondanks mogelijke korte termijn schommelingen, is het langetermijnbeeld voor bitcoin positief. Met deze patronen kunnen we voor onszelf koersdoelen stellen, beginnend bij een koers van $50.000, die over de middellange termijn binnen handbereik zal komen.“

Bitcoin analyse
Datum analyse: 3 november. klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om BTC te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment