Deze altcoins hopen BTC te overtreffen in 2024, ondanks halvering

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De halvering van Bitcoin is zonder twijfel de meest geanticipeerde gebeurtenis in de cryptoscene op dit moment. Het zal een opwaartse golf inluiden, waarop de hele cryptomarkt zal meeliften. Sommige tokens zijn echter gepositioneerd om Bitcoin te overtreffen, ondanks de halvering. Dit zouden naar eigen zeggen Polygon (MATIC), Stellar (XLM) en InQubeta (QUBE) kunnen zijn.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

InQubeta (QUBE)

Dit project bevindt zich momenteel in de ICO-fase, wat een pluspunt is. Dit komt omdat het geen all-time high heeft en ruimte biedt voor avontuurlijke prijsontdekking. Investeerders proberen mee te profiteren van deze opwaartse golf, wat resulteert in een massale belangstelling voor de lopende presale. Op dit moment is er maar liefst $5,4 miljoen opgehaald.

Het zal een kritiek probleem in de AI-sector oplossen: fondsenwerving. Het zal deze uitdaging aanpakken door ’s werelds eerste crowdfundingplatform voor AI-startups te worden via cryptocurrency. Startups zullen fondsen werven door investeringsmogelijkheden te creëren, die aan investeerders worden aangeboden als op aandelen gebaseerde NFT’s.

De presale bevindt zich momenteel in de vijfde fase en een token kost slechts $0,0161.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) is populair vanwege zijn schaalbaarheidsoplossing op Ethereum. Het helpt bij het verminderen van opstoppingen op het Ethereum netwerk en heeft andere concurrentievoordelen, zoals lage gaskosten. Daarnaast ondersteunt het het bouwen van meerdere soorten applicaties. Polygon behoort terecht tot de top altcoins op de markt vanwege haar bijdrage aan de cryptoscene. Bovendien wordt het door analisten getipt om volgend jaar Bitcoin te overtreffen. Je vraagt je vast af hoe?

Het is de moeite waard om te weten dat Polygon veel goedkoper is dan Bitcoin. Het wordt momenteel zelfs gewaardeerd op minder dan een dollar. Dit betekent dat het gemakkelijk een prijsstijging van 10x kan doormaken, wat voor BTC met zijn huidige waardering van $37.000 moeilijk zou kunnen zijn. Daarom hebben slimme beleggers zich in plaats daarvan gepositioneerd in Polygon. Het immense groeipotentieel maakt het een voor de hand liggende keuze. Dus in plaats van BTC te stapelen, zou je kunnen overwegen om wat MATIC te houden, wat een van de beste munten is om in te investeren.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Stellar (XLM)

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van XRP; Stellar (XLM) is het goedkopere alternatief daarvan, maar ook veelbelovender. Ze spelen beide een vergelijkbare rol in het cryptolandschap, maar Stellar heeft een hoger groeipotentieel. De prijs van dit token kan volgend jaar mogelijk $1 bereiken, volgens voorspellingen van experts. Als we deze voorspellingen als betrouwbaar beschouwen, is XLM een van de beste crypto’s om nu te kopen.

Zal het verder groeien op het huidige momentum? Zeker. Tijdens de verwachte bullmarkt zal Stellar naar verwachting meeliften op de opwaartse golf. Gezien zijn huidige marktwaarde en groeipotentieel is het een van de beste crypto’s om in te investeren. Houd het dus in de gaten.

Conclusie

Bitcoin is de beste cryptocurrency, maar is het ook de beste cryptobelegging? Qua groei waarschijnlijk niet. De altcoins die het in 2024 mogelijk kunnen overtreffen tijdens het halveringsjaar zijn Polygon, Stellar en InQubeta.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 110Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment