Crypto handelaar wordt multimiljonair met investering van $61

Stefan de Graaf


De wonderen zijn zeker de crypto wereld nog niet uit. Het volgende verhaal is bijna te mooi om waar te zijn, maar het is realiteit. Een crypto handelaar maakte een winst van $2 miljoen op een investering van slechts $62. Het verhaal is een getuigenis van de crypto wonderen die maar heel weinig voorkomen.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto wonder of toch niet?

Begin december kocht de handelaar 41 miljoen Silly Dragon (SILLY) tokens, een memecoin op het Solana (SOL) netwerk, voor in totaal 1,5 SOL. Blockchain-analyse platform Lookonchain meldt via X dat de SILLY tokens van de handelaar binnen 22 dagen maar liefst $2 miljoen waard zijn.

Volgens on-chain data verkocht de geluksvogel inmiddels al ruim een half miljoen dollar aan SILLY token. De overige tokens, met een waarde van $1,5 miljoen, bevinden zich nog steeds in de wallet.

Niet iedereen denkt echter dat de geweldige trade een toevalstreffer is. Leden van de crypto gemeenschap speculeren namelijk op X dat de handelaar waarschijnlijk iemand is met voorkennis. Zo zou het volgens sommigen een ontwikkelaar van de memecoin kunnen zijn.

De Silly Dragon memecoin heeft overigens een klein achtergrondverhaal. De CEO en mede-oprichter van Solana, Anatoly Yakovenko, verscheen tijdens halloween in een draken kostuum op het podium bij de Solana Breakpoint conferentie in Amsterdam. Ook verwees hij in een X post op 8 november naar ‘het jaar van de silly dragon’.

Solana opmars wakkert memecoin hype aan

De recente opmars van solana heeft ook zijn effect gehad op andere tokens in het Solana ecosysteem. Vooral de memecoins stalen dus de show. Het beste voorbeeld is misschien wel BONK. De koers van BONK steeg de afgelopen twee maanden met meer dan 6000 procent. Inmiddels zakte de koers flink in en handelt momenteel 55 procent onder zijn all time high.

Maar dus ook SILLY deed goede zaken. Vooral voor deze hele gelukkige handelaar. Deze gevallen zijn echter immens zeldzaam. Veruit de meeste mensen die in memecoins investeren verliezen namelijk geld. Doe dus altijd goed onderzoek voordat je investeert in crypto, en al helemaal als het om een memecoin gaat.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment