Crypto handelaar behaalt megawinst van $651.000 na $3.000 inzet

Stefan de Graaf


Een opmerkelijk verhaal over een handelaar die in iets minder dan een dag een winst behaald van $651.000. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is een handelaar gelukt. Met een bescheiden inzet van iets minder dan $3.000 euro heeft hij een megawinst behaald waar menig investeerder jaloers op is.


Hedera Netwerk krijgt financiële injectie van $408 miljoen 

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Deze cryptomunt leidt de handelaar tot megawinst

De handelaar gaf 1,31 ethereum (ETH), ongeveer $3.000, uit om maar liefst 386,94 biljoen Snowman Meme (SNOW) te kopen. Dit was 43,5% van het totale aanbod van deze cryptocurrency en een bizarre transactie met maar liefst 12 nullen.

Inmiddels heeft de handelaar 72 biljoen Snowman Meme tokens verkocht voor 53,4 ethereum. Dat betekent dat hij een gerealiseerde winst heeft van ongeveer $116.000. De rest van de tokens heeft hij nog in bezit en bedraagt nog 35,4% van het totale aanbod van SNOW. De ongerealiseerde winst bedraagt op het moment van schrijven $535.000. Bij elkaar opgeteld dus een megawinst van $651.000!

Wat is Snowman Meme (SNOW)?

Op 24 januari kondigde Ice Decentralized Future op X de cryptocurrency aan. Snowman Meme is een gloednieuwe coin, gebouwd op de Ethereum blockchain. Zoals Ice aankondigt, is het een memecoin voor de gemeenschap en is het inmiddels gelanceerd op decentrale exchange Uniswap.

Verder is er dus niet veel nieuws bekend omtrent deze memecoin, maar gebruikers klagen wel over het uitgeven van nieuwe cryptocurrency. Zo geeft een gebruiker aan waarom er een nieuwe lancering is, terwijl het huidige probleem van de lancering van ICE op OKX niet is opgelost. In een reactie van Ice hierop, geven ze aan dat er niets op te lossen valt en dat ze doorgaan met het project.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Memecoins blijven populair onder investeerders

Verschillende memecoins zoals pepe (PEPE), bonk (BONK) en dogwifhat (WIF) zijn erg populair onder investeerders. Zo kon je onlangs nog lezen dat dogwifhat 50% steeg na een bijzondere tweet van een vermogensbeheerder.

Echter, sinds deze nieuwe release van cryptocurrency Snowman Meme, is het belangrijk om te weten dat dit artikel geen financieel advies is. Beleggen in zulke memecoins brengt grote risico’s met zich mee en vaak wordt er veel geld verloren door onverstandige keuzes. Raadpleeg dus altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment