cruciaal moment voor crypto traders

Stefan de Graaf


In dit artikel lees je over de nieuwste ontwikkelingen in de koers van fantom (FTM), een blockchain-platform bekend om zijn snelle transacties en focus op DeFi-toepassingen. Onze technische analyse biedt een overzicht van de recente koerstrends en toekomstige verwachtingen, waarmee je je eigen handelsbeslissingen kunt maken.

Wil je na het lezen van deze inzichten je kennis verder verdiepen, dan kun je voor slechts €1 onze Premium omgeving 30 dagen uitproberen, waar je nog meer analyse en interactie met experts vindt.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse fantom (FTM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben gisteren weer een nieuwe analyse voor FTM gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“FTM heeft recent een belangrijke stap gezet door een vorige weerstandspunt te doorbreken en heeft zijn weg gevonden naar de zogenaamde ‘golden pocket’ van Fibonacci retracement niveaus in de blauwe zone.

 

Als FTM erin slaagt om dit momentum vol te houden, dan kan de koers de weerstand in deze zone doorbreken. Vind de koers hier vervolgens ook steun, dan is dat kans groot dat we naar $0,30 gaan.

 

Aan de andere kant, als FTM terugvalt en onder de onderste grijze box komt, dan zouden we het opwaartse momentum op kortere termijn verliezen en wordt het tijd om te kijken naar mogelijkheden om te ‘shorten’, wat betekent dat we inspelen op een dalende koers.

 

Voor traders is het van cruciaal belang om zich op beide scenario’s voor te bereiden en vooral te letten op bevestiging door middel van de candlestick-sluitingen op een 4-uurs tijdsframe. Door deze methode te volgen, kun je als trader bevestiging vinden voor je strategie en op een geïnformeerde wijze handelen.”

Fantom analyse
Datum analyse: 6 november. klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment