Cosmos (ATOM) koers nadert einde van correctie, omkeer in zicht

Stefan de Graaf


Cosmos (ATOM), bekend als het ‘internet van blockchains’, staat centraal in deze analyse. Deze analyse richt zich op de koersverwachting voor ATOM voor de komende periode, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in verdere details of heb je vragen? Voor 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten je te woord staan. Let op: onze analyse is bedoeld om te ondersteunen; wij zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse cosmos (ATOM)

De analisten van Crypto Insiders volgen ATOM al een langere tijd. Zij zien nu ook kansen ontstaan op de horizon. Zij deelde namelijk het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“Sinds medio december 2023 zit ATOM in een daling met een ABC Elliott Wave patroon. Bijzonder is dat de B wave precies de 50% en 61,8% Fibonacci niveaus heeft geraakt, wat ons belangrijke aanwijzingen geeft over de koersbewegingen.

 

We verwachten nu dat ATOM iets zal dalen onder de 61,8% markering in de blauwe zone, wat neerkomt op een koers tussen de $7,71 en $8,62. Na deze daling voorspellen we dat de koers zal stabiliseren in de blauwe zone en mogelijk zal beginnen aan een nieuwe opwaartse trend.

 

Op dit moment wachten we nog even af voordat we beslissen om te investeren. We willen eerst duidelijke signalen zien van een verandering in de trend. We blijven de koers nauwlettend volgen om op het juiste moment in te kunnen stappen.”

Datum analyse: 1 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/PnO3BsGm/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment