Cosmos (ATOM) in neerwaartse trend: Wat de toekomst in petto heeft

Stefan de Graaf


Cosmos (ATOM), een netwerk dat streeft naar het creëren van een interoperabel ecosysteem van blockchains, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor ATOM, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse cosmos (ATOM)

Hoewel de gehele cryptomarkt weer wat lijkt aan te trekken na de recente daling, verwachten onze analisten echter dat ATOM nog niet helemaal klaar is met dalen. Zij deelden hierover het volgende:

“We zijn nog niet helemaal overtuigd van de kracht van ATOM, en dat zie je ook aan de opbouw van de koers. Het lijkt erop dat we te maken hebben met een groter correctief ABC Elliott Wave patroon en dat we nu middenin de C wave zitten.

 

Voor nu lijkt het erop dat ATOM mogelijk naar de onderste blauwe zone rond de $9 kan gaan, met als eerste tussenstop de S1 maandelijkse pivot op de $10,42. Maar op de lange termijn zijn we nog steeds positief over ATOM; we zien deze daling als iets tijdelijks.

 

Als we de onderste zone bereiken, kijken we uit naar een nieuw moment om in te stappen. Voor nu verwachten we echter dat de koers nog wel even zal blijven dalen.”

Datum analyse: 8 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9LbjUGeX/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Cosmos (ATOM) in neerwaartse trend: Wat de toekomst in petto heeft verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment