Chainlink kan snel verder stijgen, maar eerst volgt een dip

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we een recente analyse van Chainlink (LINK), bekend vanwege zijn innovatieve oracles die de kloof overbruggen tussen smart contracts en real-world data. We bieden inzicht in de actuele technische positie van LINK en delen een koersverwachting voor de nabije toekomst.

Heb je meer vragen? Overweeg dan voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode voor onze Premium omgeving. Hier krijg je toegang tot verdiepende analyses en een actieve groep van mede-investeerders. Let wel, onze analyses bieden geen garantie voor toekomstige resultaten.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse chainlink (LINK)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe LINK analyse gedeeld in de Premium omgeving. Zij gaven hierin het volgende aan:

“Zoals we eerder hebben aangegeven, stuit LINK op een stevige weerstand bij de $11,50.

 

Dit zet ons aan het denken dat er waarschijnlijk een tijdelijke daling in zit, specifiek een wave 4 beweging uit het 12345 Elliott Wave patroon. We denken dat deze daling LINK kan brengen tot zo’n $10,15.

 

Na deze dip verwachten we een positieve draai, want vanaf die prijs zien we kansen dat LINK weer omhoog klimt, met als doel de $12,50. Dus, hoewel er op korte termijn een dipje aankomt, zijn we voor de langere rit hoopvol over de groeikansen van LINK.”

Chainlink analyse
Datum analyse: 1 november. Klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om LINK te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment