Cardano staat op exploderen, kan de koers naar $0,80?

Stefan de Graaf


Cardano (ADA), een van de meest populaire cryptomunten van de industrie, vertoont niet alleen een positieve trend op de markt, maar heeft ook opwindende samenwerkingen aangekondigd voor 2024. In mijn nieuwste video deel ik mijn koersanalyse en bespreek ik de laatste ontwikkelingen.


Kerstcadeautje ūüéĀ PostNL‚Äôs laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor ‚ā¨9,25

Cardano bullish trend

De koersgrafiek van cardano laat een optimistische trend zien, met een recente jaarlijkse piek net voor het nieuwe jaar. Ondanks gebruikelijke weerstandsniveaus blijft cardano ondersteuning vinden op de 21-daagse moving average. Een symmetrische driehoek vormt zich, wat vaak een bullish pastroon is, suggererend dat een uitbraak aan de bovenzijde mogelijk is. Ontdek welke prijsniveaus in de video worden besproken.

Niet alleen de technische analyse, maar ook nieuws over eventuele samenwerkingen voegt brandstof toe aan de hype. Cardano’s hoofdontwikkelaar heeft namelijk een veelbelovend vooruitzicht gedeeld voor 2024. Samenwerkingen met projecten zoals Arbitrum (ARB), een populaire schaaloplossing op Ethereum (ETH) en het Mina-protocol worden onthuld.

De samenwerkingen richten zich op het stimuleren van gaming op Cardano en het verbeteren van de schaalbaarheid en toegankelijkheid. Verdere details deel ik in de video.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corn√©‚Äôs slogan:¬†‚Äė‚Äôkom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.‚Äô‚Äô

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment