Cardano klaar voor groei: mega-partnerschap in zicht?

Stefan de Graaf


Cardano (ADA) lijkt een indrukwekkend herstel te ondergaan. Na een periode van lage activiteit is de koers van cardano de afgelopen weken aanzienlijk gestegen, en een recent hoogtepunt van $0,39 werd bereikt​​. Deze stijging wordt mede toegeschreven aan sterke steun vanuit de Cardano-gemeenschap en belangrijke ontwikkelingen die plaatsvonden achter de schermen.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Kraken overweegt partnerschap met Cardano

In deze context van groei en innovatie heeft Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, interesse getoond in een samenwerking met Kraken. Deze grote Amerikaanse crypt-exchange overweegt verschillende partners voor de ontwikkeling van een eigen Layer 2 blockchain, en wellicht dat Cardano hier een handje bij kan helpen. Een dergelijk partnerschap zou niet alleen de positie van Cardano in de markt kunnen versterken, maar ook nieuwe mogelijkheden bieden voor Kraken in de dynamische wereld van blockchain en cryptocurrencies.

Uiteraard is er nog niks rond. Sterker nog, veel verder dan een bericht op Twitter van Charles Hoskinson is het nog niet gekomen. Maar we weten in ieder geval dat Cardano de samenwerking wel ziet zitten. Een reactie van Kraken is nog niet bekend.

Cardano ontwaakt uit winterslaap

De ontwikkelaarsactiviteit rond het Cardano-netwerk was in de maand oktober zelfs het hoogst vergeleken met andere blockchains. Deze toename in activiteit weerspiegelt een sterk vertrouwen in het potentieel van Cardano. Bovendien heeft het netwerk onlangs aangekondigd samen te werken met Polkadot (DOT).

Al met al kunnen we dus voorzichtig stellen dat het netwerk uit een diepe winterslaap lijkt te zijn ontwaakt. Dat zien we ook terug in de koers van ADA. Sinds 20 oktober is deze gestegen met bijna 60%. 

Met de aanhoudende groei in koers, een actieve ontwikkelaarsgemeenschap en mogelijke nieuwe samenwerkingen, waaronder die met Kraken, bevindt Cardano zich mogelijk in een sterke positie voor verdere expansie. Deze ontwikkelingen onderstrepen de ambitie van Cardano om een nog grotere speler te worden in de wereld van cryptocurrencies en blockchain. 

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment