Cardano (ADA) koers toont na daling nieuwe kansen in groene zone

Stefan de Graaf


Cardano (ADA), geroemd om zijn wetenschappelijke benadering, is het onderwerp van deze analyse. In dit artikel presenteren we een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving met een koersverwachting voor ADA voor de komende periode.

Geïnteresseerd in meer inzichten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro verkrijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct in gesprek komt met onze analisten. Deze analyse is bedoeld is als informatieve ondersteuning en is geen financieel advies.


Solana (SOL) koers kan weer stijgen na het bereiken van deze steunzone

Technische analyse cardano (ADA) koers

ADA is de afgelopen periode flink is gedaald. Toch zien de analisten van Crypto Insiders juist nieuwe kansen ontstaan. Ze zeiden onlangs in de Premium omgeving het volgende hierover:

“Cardano toont op de lange termijn nog steeds veelbelovende vooruitzichten. Echter, als we ons richten op de korte termijn, zien we een ander beeld.

 

Op dit moment is er een correctief WXY Elliott Wave patroon zichtbaar op de grafiek. Dit patroon wijst erop dat we onderweg zijn naar de 100% en 123,6% Fibonacci retracement niveaus, gelegen tussen $0,34 en $0,39. Op basis van deze analyse hebben we een groene koopzone gemarkeerd.

 

We verwachten hier eerst consolidatie en uiteindelijk een stijging. Ondanks de huidige neerwaartse trend op korte termijn, blijven we op de lange termijn bullish over ADA. We zien de huidige ontwikkelingen dan ook als een kans om van deze toekomstige stijging te profiteren.”

Datum analyse: 25 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ucgLLvxm/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 350Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment