Cardano (ADA) koers lijkt klaar voor een spectaculaire comeback

Stefan de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

Onlangs deelde de oprichter van Cardano dat het netwerk op het punt staat om “een van de grootste mijlpalen in de crypto-geschiedenis” te bereiken, zoals vermeld in ons recent gepubliceerde artikel. Deze ontwikkeling kan de ADA koers positief beïnvloeden door bredere adoptie en toenemende investeringen.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Bitcoin en crypto richting afgrond, Nederlandse experts delen nieuw plan

Bitcoin en crypto richting afgrond, Nederlandse experts delen nieuw plan

Technische analyse cardano (ADA)

Cardano vangt, net als de rest van de markt, forse klappen de afgelopen weken. Toch lijkt een einde aan deze daling in zicht en kan de koers binnenkort weer stijgen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“De ADA koers houdt nog relatief sterk stand ten opzichte van de meeste andere altcoins. Desondanks verwachten we nog een kleine daling, maar daarna zou de opwaartse trend weer moeten hervatten.

 

We verwachten dat ADA steun vindt in de zwarte zone tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus. Dat gebied ligt tussen de $0,38 en $0,44. Het is echter goed mogelijk dat ADA nog iets dieper dipt richting de $0,36 of zelfs $0,35 om hier wat liquiditeit op te halen.

 

We moeten echter letten op de $0,2877. Dit is een cruciaal niveau dat stand moet houden. Mocht de koers onder deze grens uitbreken, dan zullen we onze analyse moeten heroverwegen. Vooralsnog is er echter geen reden tot paniek blijven onze vooruitzichten voor de lange termijn bullish voor ADA.

 

Zodra de opwaartse trend wordt hervat, kunnen we op de middellange termijn mogelijk een hertest krijgen van de piek uit maart. In de Discord groep blijven we ADA nauw in de gaten houden.”

Cardano (ADA) analyse 17 juni
Datum analyse: 17 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/F0vUvmtQ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 6

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment