Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst

Stefan de Graaf


De bitcoin (BTC) koers kleurt al weken achter elkaar in het rood. Terwijl velen momenteel met de handen in het haar zitten, zijn er tevens handelaren die ook in een dalende trend geld verdienen. De Spaanse handelsfanaat Brian Rapose blijft zowel binnen de crypto- als aandelenwereld voortdurend op zoek gaan naar lucratieve handelsmogelijkheden, en dit heeft hem de afgelopen jaren geen windeieren gelegd.

Door weer en wind blijft Brian zijn koersanalyses doen, en dit heeft hem de afgelopen twee jaar een weerzinwekkend rendement van maar liefst 552,29 procent opgeleverd. Op het populaire handelsplatform eToro kun je Brian volgen en kopiëren, om zo met dezelfde winsten ervandoor te gaan.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


Van Uniswap naar Bitbot: Waarom handelaren geïnteresseerd zijn

  • icon-featured

    Featured

Actieve handelsaanpak voor crypto en aandelen

Brian is geen groentje binnen de handelswereld. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan, en deze betaalt zich nu volop uit. Op eToro heeft hij inmiddels 3.900 volgers bij elkaar verzameld, waarvan 836 mensen profiteren van zijn expertise door al zijn transacties te kopiëren.

Brian monitort zowel de crypto- als aandelenmarkt. Ethereum (ETH) is momenteel veruit zijn grootste openstaande positie. De Amerikaanse softwareleverancier MicroStrategy, ‘s werelds grootste beursgenoteerde bitcoin-bezitter, komt op een tweede plek. AI-cryptomunt fetch.ai (FET) maakt de top drie compleet.

Voor Brian fungeren de aandelen van MicroStrategy als een indirecte benadering om blootgesteld te worden aan bitcoin, gezien de sterke invloed van de bitcoin koers op de waarde van MSTR-aandelen.

Doordachte strategie, continu op zoek naar kansen

Brian heeft voor de komende twee jaar een uitgebreid plan ontworpen. Zijn strategie is om bepaalde posities voor de lange termijn aan te houden, terwijl hij tegelijkertijd actief op zoek gaat naar kansen om winsten te realiseren of zijn posities aan te passen in reactie op marktontwikkelingen.

Hij verwacht dat we ergens aan het einde van volgend jaar een cycluspiek zullen krijgen voor zowel aandelen als crypto. Naarmate we hiernaartoe toewerken blijft hij analyseren hoe hij zijn portfolio het beste kan roteren om ‘’winsten veilig te stellen, groei te behouden en risico’s te verminderen’’.

Brian weet als geen ander het belang van het macro-economische klimaat. Hij besteed dan ook veel tijd om deze in de gaten te houden en waar nodig zijn strategie hierop aan te passen.

Al met al besteedt Brian enorm veel tijd aan het overtreffen van de markt, en dit is hem de afgelopen jaren meer dan gelukt. Op handelsplatform eToro kun je de transacties van Brian, en duizenden andere handelaren, klakkeloos overnemen. Zo kun je zonder enige moeite dezelfde resultaten binnenslepen. Maak gratis een account aan en ontdek de mogelijkheden.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment