BitMart lanceert ‘Handel met nul kosten’ in aanloop naar Bitcoin halving

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


BitMart, een toonaangevende cryptocurrency exchange en blockchain-ecosysteem, stelt een nieuwe standaard in crypto-handel met haar baanbrekende campagne “Handel met Nul Kosten“. In afwachting van de bitcoin (BTC) Halving in 2024, biedt het initiatief nul handelskosten voor Makers over meer dan 300 Klasse-A handelsparen, inclusief bekende activa zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano, Dogecoin, Polygon en vele anderen. Bovendien introduceert BitMart exclusieve stortings- en verdienbonussen, samen met flash-uitverkoopacties voor populaire tokens.”


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Bitcoin halving komt eraan

De Bitcoin halving vindt ongeveer elke vier jaar plaats wanneer het netwerk 210.000 blokken heeft gemined. Tijdens deze gebeurtenis wordt de beloning voor miners gehalveerd, waardoor de uitgifte van nieuws bitcoins ook wordt vetraagd. Dit proces zal aanhouden tot ongeveer 2140, wanneer de limiet van 21 miljoen BTC munten is bereikt. Op dat moment zullen miners vertrouwen op transactiekosten voor hun beloningen. De halving is significant omdat het bitcoin schaarser maakt.

Van 2 november 2023 tot 1 december 2023 zullen Makers die betrokken zijn bij een van de 300+ handelsparen op BitMart profiteren van de voordelen van gratis handelskosten gedurende de hele campagne. Opvallende handelsparen zijn onder andere BTC/USDC, BTC/USDT, ETH/BTC, ETH/USDC, ETH/USDT, ADA/USDC en ADA/USDT, en nog vele andere.

Ter ere van de naderende Bitcoin Halving organiseert BitMart ook flash-uitverkoopacties voor een aantal van de meest populaire altcoins en biedt de exchange lucratieve beloningen. Als onderdeel van de campagne worden de eerste 50 gebruikers die hun nettoactiva verhogen naar 5.000 en deze 14 dagen vasthouden, beloond met een stortingsbonus van 10 USDT.

Tiffany Ni, topmanager bij Bitmart, had het volgende te zeggen over de nieuwe campagne:

 ‘’De afwachting van de Bitcoin Halving van 2024 vieren we met nul kosten, verleidelijke flash-uitverkoopacties, stortingsbeloningen en betrokkenheidsmogelijkheden voor onze handelsgemeenschap. Met nul kosten als ons vlaggenschipaanbod, samen met verleidelijke flash-uitverkoopacties, aantrekkelijke stortings- en verdienbonussen, en een uitnodiging om meer te leren over de complexiteiten van de aankomende Bitcoin Halving, nodigen we onze groeiende handelsgemeenschap uit om met ons mee te gaan op deze opmerkelijke reis.”

Om meer te weten te komen over BitMart’s campagne ‘Handelen met Nul Kosten’ en de algemene voorwaarden, kun je de officiële landingspagina van ‘Handelen zonder kosten’ bezoeken.

Over BitMart

BitMart is wereldwijd een bekend crypto-handelsplatform en bedient miljoenen gebruikers over de hele wereld. Als een van de top crypto-beurzen vermeld op CoinGecko, biedt BitMart meer dan 1.100 handelsparen met concurrerende handelskosten.

Terwijl het crypto-landschap evolueert en groeit, blijft BitMart toegewijd om het potentieel van cryptocurrencies te benutten om innovatie te stimuleren en financiële inclusie te bevorderen. Voor meer informatie over BitMart kunt u onze website bezoeken, ons volgen op Twitter, of deelnemen aan ons Telegram-kanaal voor updates, nieuws en promoties. Vergeet niet om de BitMart App te downloaden om uw favoriete cryptocurrencies naadloos te verhandelen, altijd en overal.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment