Bitget Wallet werkt samen met Chiliz en integreert ondersteuning voor Chiliz Chain

Stefan de Graaf


Bitget Wallet, voorheen bekend als BitKeep, is een samenwerking aangegaan met Chiliz – een van ’s werelds top blockchain service providers voor de sport- en entertainmentindustrie. Door deze samenwerking zal de layer 1-blockchain, Chiliz Chain, worden geïntegreerd in Bitget Wallet, waardoor gebruikers het Chiliz mainnet kunnen toevoegen aan hun app en CHZ, de eigen token van het mainnet, kunnen verzenden, ontvangen en beheren, evenals een verscheidenheid aan spannende fan tokens.

Chiliz loopt altijd voorop in de faneconomie voor de sport- en entertainmentindustrie en heeft fancertificaten gelanceerd in samenwerking met voetbalclubs van wereldklasse, zoals FC Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain.

Naast tokenbeheer kunnen gebruikers van Bitget Wallet ook verschillende SportFi-ecosysteemtoepassingen verkennen die gebouwd zijn op Chiliz via hun Bitget Wallet DApp-browser, zoals Blockasset, LiveLike, FanFest, Tickie en meer. Met meer dan 20.000 DApps om te verkennen, samen met een directe URL-verbinding, biedt de DApp-browser van Bitget Wallet uitgebreide en gemakkelijke toegang voor alle gebruikers.

Beide platformen gaan verder dan productintegratie en toegankelijkheid en zijn ook van plan om in de toekomst grote gezamenlijke ecosysteemevenementen te organiseren met als doel exclusieve voordelen te bieden aan Web3-sportliefhebbers over de hele wereld.

Over Bitget Wallet

Voorheen bekend als BitKeep, is Bitget Wallet de grootste in Azië en een wereldwijde koploper onder de alles-in-één Web3 multi-chain wallets. We bieden een uitgebreid scala aan on-chain producten en DeFi-diensten aan onze gebruikers, waaronder wallet-functionaliteit, Swap-functie, NFT trading, DApp-browsen en meer. 

Bitget Wallet, dat al 5 jaar bestaat, heeft wereldwijd meer dan 12 miljoen gebruikers en partnerschappen met prominente marktleiders zoals Ethereum, BNB Chain, Arbitrum, Polygon en anderen. Dit succes komt voort uit onze toewijding aan het consequent leveren van veilige en handige producten en diensten.

In maart 2023 deed Bitget, een toonaangevend trading platform voor crypto derivaten, een substantiële investering van $30 miljoen in BitKeep, waarmee het een meerderheidsbelang verwierf. Na deze strategische stap onderging BitKeep in augustus een transformatieve en strategische merkevolutie, waarbij het zichzelf officieel omdoopte tot Bitget Wallet. 

Ga voor meer informatie naar: Website | Twitter | Telegram | Discord

Over Chiliz

Chiliz is de thuisbasis van SportFi, waar sportmerken en gedecentraliseerde mogelijkheden elkaar ontmoeten. De infrastructuur wordt aangedreven door de Chiliz Chain, de eerste Layer 1-EVM-compatibele blockchain voor sport en entertainment die nu een divers ecosysteem heeft, gevoed door Chiliz native token CHZ. Socios.com, het belangrijkste product op de Chiliz-chain, heeft een wereldwijde gemeenschap van meer dan twee miljoen gebruikers, wat het wereldwijd het grootste niet-financiële/trading-gerichte Web3-product voor consumenten maakt op basis van het aantal gebruikers. We hebben partnerschappen met meer dan 150 merken, waaronder de giganten van de wereldsport zoals FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, S.S.C Napoli, Inter Milan, AC Milan, Arsenal, Atlético Madrid, A.S. Roma en grote F1-teams. Ga naar www.chiliz.com voor meer informatie.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment