Bitcoin wil verder stijgen en richt zich nu op minimaal $84.000

Stefan de Graaf


Bitcoin (BTC), de oorspronkelijke cryptocurrency die de digitale financiële wereld heeft getransformeerd, staat centraal in onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor BTC, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin schommelt al een tijdje tussen de $69.000 en $71.000, en lijkt vooralsnog niet verder omhoog te willen. Toch verwachten onze analisten dat dit wel gaat gebeuren. Zij deelden onlangs het volgende in de Discord groep:

“Sinds de recente recordhoogte van ongeveer $74.000, heeft bitcoin een aanzienlijke daling doorgemaakt. Dit kwam voor ons niet als een verrassing, omdat we een correctie in de vorm van een vierde wave al hadden verwacht.

 

Deze correctie heeft de groene dynamische trendlijn perfect geraakt, waarna bitcoin weer mooi is opgeveerd. Op dit moment zien we het ontstaan van de innerwaves van een vijfde wave. We verwachten dat bitcoin licht zal stijgen om de eerste wave binnen dit patroon te voltooien.

 

Uiteindelijk voorzien we dat de koers minimaal de $84.000 zal bereiken. We blijven dus optimistisch en verwachten een verdere stijging.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lxfCSSS9/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 91Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment