Bitcoin stijgt, is het nu te laat om in te stappen?

Stefan de Graaf


Is het te laat om bitcoin te kopen? Het is een vraag die velen zichzelf op dit moment stellen gezien de enorme prijsstijging van bitcoin de afgelopen periode. In mijn nieuwe video bekijk ik bitcoin, fantom (FTM) en dogecoin (DOGE). Daarbij laat ik zien welke prijsniveau’s ik op deze grafieken het interessantst vind.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

  • Advertentie
  • GoldRepublic

 Bitcoin koers ziet momentum afzwakken

Na een flinke stuiter op de 21-dagen moving average (MA) handelt bitcoin op dit moment onder de weerstand bij $38.000. Wat nu echter duidelijk te zien is, is dat het momentum van de huidige rally aan het afnemen is.

Wat betekent dit voor mijn analyse en op welke punten heb ik interesse om meer bitcoin te kopen? In mijn video ga ik uitgebreid in op de mogelijke scenario’s voor de komende periode.

Advertisement

Fantom nadert interessant punt, dogecoin voor groot obstakel

Naast bitcoin kijken we in de bovenstaande video ook naar fantom en dogecoin. Op de fantom grafiek is te zien dat de koers een belangrijk punt nadert. FTM daalt op het moment van schrijven maar zou zomaar eens in de buurt kunnen komen van een mooie entry.

Verder zien we dat dogecoin is uitgebroken uit een neerwaartse trend. De meme-coin staat daarmee nu wel voor een groot obstakel. Benieuwd naar welke prijsniveau’s ik kijk voor een mogelijke entry? Je ziet en hoort het in de video hierboven!


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!



Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment