Bitcoin prijsvoorspelling – Staat $100k in de kaarten?

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het lijkt erop dat de koning van de cryptocurrencies terug is, want de prijzen van Bitcoin (BTC) stegen in oktober met meer dan 23% en kwamen dicht bij het doorbreken van het $ 36.000 resistance level. De recente stijging van BTC heeft zich uitgebreid naar veel top cryptomunten nu er een positieve houding heerst in de cryptocurrency ruimte.

InQubeta (QUBE) is een van de meest veelbelovende nieuwe DeFi-projecten die dit jaar zijn gelanceerd, aangezien de presale al meer dan $ 4,2 miljoen aan tokenverkopen heeft opgeleverd. De prijzen van QUBE zijn met 90% gegroeid sinds het evenement van start ging, en de prijzen zullen met meer dan 310% groeien tegen de tijd dat de tokens worden vrijgegeven op exchanges. Het project slaagde erin om zoveel interesse van investeerders te genereren dat de tokenverkoop niet werd beïnvloed toen bearish sentiments de cryptoruimte domineerden.

InQubeta neemt het op tegen conventionele investeringspaden door een alternatieve manier te bieden om te investeren in kunstmatige intelligentie (AI) zonder de vaak oneerlijke barrières die traditionele investeringswegen vaak hebben, zoals minimale stortingen die de meeste mensen zich niet kunnen veroorloven.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

InQubeta’s (QUBE) groeipotentieel vergeleken met Bitcoin

InQubeta’s oplossingsgerichte aanpak positioneert het platform voor succes op de lange termijn. Het groeipotentieel wordt al vergeleken met het groeipatroon van Bitcoin vanaf 2014, wat het hoogste compliment is dat een cryptocurrency project kan krijgen. De prijzen van BTC zijn sindsdien met 56.167.931% gestegen, dus een investering van één dollar in Bitcoin in 2014 zou vandaag de dag meer dan 561.000 dollar waard zijn.

Verschillende factoren zoals de nuttige oplossing die het InQubeta project biedt voor de mensen zonder bankrekening en degenen die niet kunnen voldoen aan de eisen van traditionele investeringsentiteiten, de indrukwekkende tokenomics en de focus op kunstmatige intelligentie zijn verantwoordelijk voor de vergelijkingen met BTC.

QUBE is gelimiteerd tot 1,5 miljard en verbrandingsbelastingen verlagen het circulerende aanbod nog wat meer, waardoor de prijzen stijgen. QUBE is momenteel geprijsd op $0,0133.

Met InQubeta kunnen investeerders ook enorme rendementen verdienen door te investeren in startups op het gebied van kunstmatige intelligentie. Het proces ziet er als volgt uit:

  • AI startups werven fondsen op de InQubeta blockchain door investeringsmogelijkheden aan te bieden in ERC20 munten (NFT’s) en deze te noteren op de NFT marktplaats. Met deze investeringsmogelijkheden kunnen investeerders profiteren van het succes van de bedrijven waarin ze investeren
  • Investeerders krijgen toegang tot alle informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen als ze door de ERC20 token lijst op de NFT marktplaats bladeren
  • ERC20 munten worden verworven met QUBE, dat kan worden gekocht met fiat of top cryptomunten
  • Investeerders houden de waarde van hun tokens bij in hun gebruikersaccounts en kunnen er op elk moment voor kiezen om ze door te verkopen op de marktplaats

AI is hard op weg om de wereld te transformeren, en degenen die de technologie steunen positioneren zichzelf om exponentiële rendementen te verdienen terwijl het wereldwijd industrieën transformeert. InQubeta wil dergelijke investeringsvooruitzichten toegankelijker maken dan ooit tevoren.

Bitcoin (BTC) voorspellingen van $100k zijn een stap dichter bij de realiteit

De prijsstijging van BTC is wat afgekoeld sinds het de $36.000 grens heeft getest, en is nu gedaald naar ongeveer $34.500 nu kopers afnemen en beleggers die long posities innamen winst nemen. Prijzen die steun vinden op $34.000 geven aan dat er waarschijnlijk meer groei zal plaatsvinden als de koning van de cryptocurrencies zijn volgende halvering nadert, die in april 2024 moet plaatsvinden.

Financiële bedrijven zoals Standard Chartered verwachten dat de BTC-prijzen $100.000 zullen overschrijden in 2024, en de huidige run wijst in die richting. De handvol aanvragen voor spot ETF’s helpen ook om de prijzen omhoog te duwen, omdat goedkeuring van de US Securities and Exchange Commission de prijzen exponentieel zou doen stijgen.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment