Bitcoin koers onzeker in kritieke zone, spanning neemt toe

Stefan de Graaf


Bitcoin (BTC) bevindt zich net als vorige week nog in dezelfde tijdrovende consolidatiefase. De prijs van bitcoin beweegt al een tijdje zijwaarts en er lijkt geen einde aan te komen. Terwijl bitcoin kracht aan het verzamelen is voor zijn volgende grote koersbeweging kun je in deze marktupdate alles lezen over de huidige stand van zaken op de cryptomarkt.


šŸš€ Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin koers vast in nauw bereik

Het afgelopen weekend gebeurde er, zoals gewoonlijk, weinig spannends wat betreft de bitcoin koers. Echter werd het weekend ingeluid met een mooie prijsstijging. Vrijdag in de late uurtjes en zaterdagochtend steeg de prijs van bitcoin namelijk met enkele procenten. Sindsdien beweegt de koers in een krap bereik rond de 51.500 dollar.

Kijkend naar het grotere plaatje dan is te zien dat bitcoin al bijna twee weken vast zit in een bereik tussen grofweg 50.600 dollar en 53.000 dollar.

Vrijdagnacht, voordat de opwaartse trend van start ging, tikte bitcoin nog het cruciale steunniveau van 50.600 dollar aan.

Mocht de koers onder dit level terechtkomen, dan is 48.000 dollar het eerstvolgende belangrijke steunniveau.

Bij een prijsstijging is de zone rond 53.000 dollar logischerwijs belangrijk om in de gaten te houden.

Op het moment van schrijven staat de BTC prijs op crypto exchange Bybit powered by SATOS gelijk aan 51.491 dollar. Op de Nederlandse cyrptobeurs Bitvavo komt de BTC prijs in euro daarmee uit op 47.571.

Wat gaat bitcoin in maart doen? Niemand weet het natuurlijk, maar speculeren kan altijd. Deel jouw verwachting voor volgende maand via de onderstaande poll!

Ethereum neemt de leiding in crypto top 10

De 10 grootste cryptomunten laten een gemengd beeld zien met zowel stijgers als dalers. Ethereum (ETH) is de grote winnaar van vandaag met een stijging van 2,20 procent.

Daarnaast is BNB (BNB) de afgelopen 24 uur met 1,39% gestegen en solana (SOL) met 0,44%.

Aan de andere kant heeft ripple (XRP) 1,24% ingeleverd, is cardano (ADA) met 1,44% gedaald en dogecoin (DOGE) met 0,52%.


Start gratis met crypto šŸ“ˆ: Alle Nederlanders krijgen hier ā‚¬10,- gratis crypto

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers. Dat is gelijk aan ongeveer 125,58 DOGE of 18,29 ADA! Klik op de onderstaande knop om een nieuw account aan te maken bij Bitvavo:

Pak 10 euro gratis


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment