Bitcoin koers naar $25.000 bij ETF afkeuring? Dit is mijn gameplan

Stefan de Graaf


In deze video bespreek ik hoe de prijs van Bitcoin (BTC) mogelijk terug kan zakken naar $25.000 als de langverwachte Exchange-Traded Fund (ETF) niet wordt goedgekeurd. De beslissing over de goedkeuring wordt verwacht op 10 januari, en de crypto-community is gespannen in afwachting van het resultaat. Ik bekijk de verschillende mogelijke scenario’s en bespreek hoe investeerders zich kunnen voorbereiden op de verschillende uitkomsten.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag 90.000 LUNC. Meld je vandaag aan 🚀

Bitcoin ETF: Wat kunnen we verwachten?

Deze week zullen we getuige zijn van de cruciale beslissing omtrent de goedkeuring van de Bitcoin ETF, die gepland staat op 10 januari. Volgens analisten is er een positieve stemming, met zelfs verhoogde kansen tot 95% op goedkeuring. Echter is voorzichtigheid geboden, gezien de mogelijkheid van uitstel door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Als de ETF wordt afgewezen, kunnen we volgens een aanzienlijke pullback in de Bitcoin koers verwachten. In de video deel ik mijn eigen plan voor zowel bullish als bearish scenario’s.

Naast Bitcoin kijk ik ook naar mogelijke bewegingen in ethereum (ETH) en andere altcoins in het geval van een positieve ETF-beslissing. Ik onthul specifieke niveaus en orders voor altcoins, benadrukkend dat het cruciaal is om niet al het kapitaal op één munt te concentreren.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment