bitcoin ETF’s en meerdere analyses

Stefan de Graaf


Hallo allemaal, welkom terug bij een nieuwe video op mijn kanaal. In deze video maken we weer een rondje langs de crypto velden.


Kerstcadeautje 🎁 PostNL’s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor €9,25

Rondje langs de crypto velden

We starten met de marktomstandigheden, waar bitcoin (BTC) nog steeds bullish is volgens de Fear and Greed Index. De huidige niveaus en technische analyse suggereren een mogelijke stijging naar $65 duizend. Het is wel belangrijk om voorbereid te zijn op mogelijke pullbacks.

Belangrijke aankomende gebeurtenissen zijn onder meer de Ethereum-upgrade en solana (SOL) die ethereum verslaat in decentrale uitwisselingsvolumes. Ook zijn er belangrijke ontwikkelingen bij Hedera. HBAR’s CEO is optimistisch over wat er in 2024 komen gaat.

Solana vs ethereum

Wat volgt is het in het Solana-ecosysteem, waar BNB is ingehaald om de vierde grootste cryptocurrency ter wereld te worden. Dit is een signaal dat ecosystemen een grote rol spelen bij het bepalen van het succes van coins. Helium (HNT), een munt op het Solana-ecosysteem, heeft ook opmerkelijk gepresteerd.

De Ethereum-upgrade staat gepland voor 17 januari. Het belooft lagere vergoedingen, nieuwe bruggen en poolmogelijkheden, en beperking van zelfvernietigingsactiviteiten op slimme contracten. Dit zou de transactiekosten voor Layer 2 aanzienlijk moeten verlagen.


De 3 grootste crypto winnaars van 2023

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Cardano situatie

Daarna duiken we in cardano (ADA). Het team van de token heeft onlangs een indrukwekkend partnerschap gesloten met een grote Braziliaanse oliemaatschappij. Dit markeert het begin van nieuwe use cases voor blockchain-technologie in de energiesector. De Cardano Foundation verwacht dat dit het eerste van vele partnerschappen zal zijn, wat de aandacht op de industrie zal vergroten.

Richting het einde van de video bespreken we enkele altcoins om in de gaten te houden. Daaronder vallen algorand (ALGO), polkadot (DOT), pancakeswap(CAKE), vechain (VET) en hedera (HBAR). Het is essentieel om op de hoogte te blijven van mogelijke token unlocks en marktverwachtingen, vooral met betrekking tot renteverlagingen in 2024.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Wereldwijde crypto ontwikkelingen

Afsluitend bespreken we wereldwijde ontwikkelingen. Zoals China dat blockchain-ontwikkeling stimuleert, Argentinië die bitcoin in officiële contracten toelaat, en de Central Bank of Nigeria die het handelsverbod voor cryptocurrency opheft.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment