bitcoin doorbreekt cruciale grens, solana stijgt hard

Stefan de Graaf


De crypto markt is momenteel lichtrood van kleur. De afgelopen 24 uur daarentegen is beduidend groen. De totale marktkapitalisatie staat momenteel op $1,65 biljoen, een stijging van 2,39% over de afgelopen 24 uur. Het totale handelsvolume is eveneens gestegen. Er wordt voor $74,6 miljard aan crypto verhandeld per 24 uur, terwijl dat een dag geleden nog $58 miljard was.


ūüöÄ Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Blik op de crypto markt

De bitcoin (BTC) prijs op het moment van schrijven is $44 duizend, wat 1,8% hoger is dan 24 uur geleden. De munt heeft daarmee een belangrijke grens doorbroken. Nu bitcoin de $44 duizend voorbij is, is de volgende target price $46.500.

De marktkapitalisatie (de totale waarde van alle bitcoins samen) bedraagt $861 miljard. Het handelsvolume van de grootste munt bedraagt een indrukwekkende $29,6 miljard, wat 38,5% hoger is dan gisteren.

De hardste stijgers, waaronder NEAR en solana

De top vijf hardst gestegen cryptomunten in de afgelopen 24 uur zijn NEAR, solana (SOL), polkadot (DOT), toncoin (TON) en optimism (OP). Polkadot, toncoin en optimism zijn respectievelijk 7,1%, 6,7% en 5,5% gestegen gedurende de afgelopen dag. NEAR en solana stelen de show met een nog veel indrukwekkendere stijging.

NEAR zet een koersstijging van bijna 52% over de afgelopen week voort. De munt is met 18,8% gestegen, wat het de topper uit de top 50 maakt. Solana is tweeds met een prijstoename van 11,2%. De stijgingen brengen NEAR op een prijs van $3,44 en solana op een prijs van $87,5. Beiden hebben een jaarlijks hoogtepunt bereikt. 


Bitcoin en crypto onderuit na eerste rode week in maanden

De hardste dalers, waaronder injective

Drie van de hardst gedaalde crypto munten zijn injective (INJ), celestia (TIA) en internet computer (ICP). Celestia en internet computer zijn (toevallig) beide 4,7% in waarde gedaald. Waar ze wel in verschillen is het koersverloop de afgelopen tijd; celestia staat op -3,9%, internet computer staat op +41,3%. 

Injective is het hardst gedaald naar een waarde van $40,1. Dit is 4,4% lager dan een dag geleden. De fikse stijging van 31,1% over de afgelopen week lijkt daarmee tot een halt te zijn gekomen.


Crypto-update: markt valt stil, maar enkele opvallende winnaars

Het belangrijkste crypto nieuws van vandaag

Een van de belangrijkste nieuwsberichten die vandaag op Crypto-Insiders zijn verschenen is het succes van solana (SOL). De munt is ripple (XRP) voorbij gestegen in de ranglijst en waant zich nu op de 5e plek. Solana is een van de hardst gestegen tokens van de afgelopen tijd. 

Het razende succes toont zich nu: SOL is van de 16e plek gestegen aan het begin van het jaar naar de prestigieuze top 5. Momenteel gaat één solana token over de toonbank voor $87,5.


Crypto-update: bitcoin stijgt hard, solana stormt top 5 binnen

Kerstcadeau: Gratis Cardano

Het is kerst, en dat moet gevierd worden. De Nederlandse broker Anycoin Direct deelt uit: alleen vandaag krijgt iedereen nog 25 ADA gratis.
Je kunt je hier registreren bij Anycoin Direct en direct je cadeau van 25 ADA ontvangen.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment