Bitcoin blijft stijgen, maar tot waar? Een blik op de grafieken

Stefan de Graaf


Hallo mensen, welkom weer bij een gloedjenieuwe video. In deze video focus ik op de opmerkelijke recente rally van bitcoin (BTC). Uiteraard komen ook weer andere crypto voorbij!


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin stijgt hard, maar ik blijf voorzichtig

Na een korte pauze, waarin ik deelnam aan de marathon in Valencia, keer ik terug naar de crypto-wereld om deze fascinerende ontwikkelingen te bespreken. Opvallend is de doorbraak van bitcoin door de $31.000 weerstand, wat leidde tot een sterke stijging tot zelfs $44.000.

Ondanks deze indrukwekkende trend ben ik persoonlijk terughoudend met het aankopen op deze hoge niveaus. Mijn strategie richt zich op het kopen tijdens dips en het wachten op een gezonde correctie.

Ethereum (ETH) volgde een vergelijkbaar traject met een snelle stijging naar mijn eerste doel van $2.250 na het doorbreken van een belangrijke weerstand. Ook hier neem ik een afwachtende houding aan en overweeg ik extra aankopen bij ondersteuning op lagere niveaus. Voor andere altcoins zoals Phantom, Dogecoin en Avalanche observeer ik de markt op zoek naar potentiële kansen. Bekijk mijn video hierboven voor mij volledige analyse!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment