Bitcoin analyse, en kunnen deze kleine altcoins met 10x gaan stijgen?

Stefan de Graaf


Goedenavond, en welkom bij deze video en koersanalyse. Laten we beginnen met de heatmap, zoals gebruikelijk, gevolgd door bitcoin (BTC) en dan enkele altcoin-analyses. 


Verdien bitcoins in je pyjama – een passief inkomen vanuit je woonkamer

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Heatmap bitcoin analyse

Op de heatmap van drie maanden zien we dat er langzamerhand meer liquiditeit boven de koers komt, tussen $53.800 en $53.200. De sterkste zones liggen echter onder de koers, op $41.800, $38.400 en mogelijk zelfs $34.600. Het is de vraag of we daarnaartoe gaan, maar koersen neigen vaak naar liquiditeit. Op de één-maand heatmap zien we dat de liquiditeit rond $41k-42k ligt, wat zeker een interessante zone is voor langere termijninstap.

Over bitcoin gesproken, op de futures-grafiek zien we een sluiting rond $51.600. De wekelijkse grafiek is nog niet gesloten en toont een ‘spinning top‘, bij de weerstand tussen $53.000 en $52.000. We zien bearish divergentie, wat vaak wijst op een neerwaartse beweging en een lagere top op de RSI. 

Dus we moeten op de lagere tijdframes kijken of we een pullback krijgen. Als we uitbreken boven $53.000, kunnen we een mooie longpositie openen richting $57.000 tot $60.000. Maar als we de $53.000 niet vasthouden als support, kunnen we een correctie verwachten naar $50.000 en zelfs naar $48.000.

Op de dagelijkse grafiek zien we consolidatie met een mogelijke uitbraak naar boven of naar beneden. Als we naar beneden uitbreken, zijn $47.000 tot $45.000 mogelijke steunniveaus, terwijl bij een uitbraak naar boven $56.000 tot $57.000 mogelijke weerstanden zijn. We moeten wachten op een duidelijke trigger voordat we kunnen bepalen waar de koers naartoe gaat.

Mogelijke altcoin uitbraken

Nu naar de drie altcoins die tot 10 keer kunnen stijgen. De eerste is waves (WAVES). We zien consolidatie en uitbraken in het verleden die tot wel 12.000% winst opleverden. Momenteel ligt de koers rond $2,38 en ik zie het gemakkelijk stijgen naar $33, wat een mooie keer tien is.

De tweede is horizon (ZEN). Het bevindt zich nog steeds in een accumulatiefase, maar kan potentieel stijgen naar $50 of zelfs $80. Dat is vanaf het huidige niveau van $10,5 een stijging tussen de 400% en 700%.

De derde is audio (AUDIO), een interessant project dat nog steeds in een accumulatiefase zit. Het kan stijgen naar $0,23 vanaf het huidige niveau van $0,022, wat bijna een keer 10 is.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van deze munten, kun je naar CoinGecko gaan, daar de munt opzoeken en kijken op welke beurzen deze beschikbaar is. Dat was het voor deze video. Ik wens je een fijne dag en veel succes met handelen!


Bitcoin ETF’s scoren recordinstroom van miljarden in een week

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 9000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment