Bitcoin & altcoins hard onderuit

Stefan de Graaf


Het is maandag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw ‘Rondje langs de crypto velden’, waarin we de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week in de wereld van cryptocurrency bespreken. Zoals altijd, duiken we in de markttrends, belangrijke nieuwsitems, recente bitcoin crash en geven we een vooruitblik op wat komen gaat.


Bitcoin koers op exploderen? Crypto bekers voor het grijpen

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Bitcoin gaat hard onderuit

Deze week begonnen we met het nieuws van een recente aanval van Iran op Israël, die volgde op een bombardement op de Iraanse ambassade door Israël. Dit geopolitieke conflict had een onmiddellijke invloed op de cryptomarkten, waarbij BTC een dip van 8% zag. Echter, de marktreactie lijkt overdreven gezien de historische veerkracht van cryptocurrency tijdens dergelijke crises. Dit biedt kansen voor wie koelbloedig blijft en de marktbewegingen slim interpreteert.

Op het gebied van specifieke munten kijken we naar Solana (SOL), die stappen zet om de netwerkcongestie te verminderen, en naar Cardano (ADA), dat positieve ontwikkelingen ziet door de samenwerking met Huawei Cloud. We zien ook interessante bewegingen bij VeChain (VET), dat samenwerkt met de UFC om gevechtshandschoenen te tokeniseren.

Een belangrijk punt deze week is de aanhoudende interesse in de aanstaande Bitcoin halving. Historisch gezien leidt dit evenement tot significante marktbewegingen, en de dubbele hoeveelheid Google-zoekopdrachten in vergelijking met de vorige halvering suggereert een sterke toename van retail-interesse.

Tot slot, een blik op de regulerende kant, met nieuws dat Uniswap mogelijk wordt aangeklaagd door de SEC, en de positieve signalen dat Hong Kong mogelijk een Bitcoin en Ethereum ETF goedkeurt.

Ik hoop dat deze samenvatting je helpt om voorbereid te zijn op de komende week. Vergeet niet te abonneren voor wekelijkse updates, en misschien ben jij wel de volgende winnaar van onze crypto giveaway. Tot de volgende keer!

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 60Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment