Bitbot presale trekt investeerders na kritiek op memecoins

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nu meme coins de aandacht van investeerders blijven trekken, heeft de CEO van CryptoQuant hun impact op de bredere markt scherp bekritiseerd. Serieuze investeerders onderschrijven dit sentiment. Velen wijzen echter op de nieuwe ICO van Bitbot als een goed voorbeeld van een door utility gedreven disruptor met potentieel op de lange termijn.

De presale van Bitbot gaat als een speer, omdat het is gepositioneerd als de volgende leider in het veld van crypto trading bots. Dus wat is Bitbot, en waarom trekt het massaal serieuze investeerders aan? Dat zoeken we uit.


Het token van Bitbot belooft vuurwerk vóór 2025 door nieuwe AI

  • icon-featured

    Featured

De CEO van Cryptoquant slaat alarm over meme coins

Meme coins staan in de schijnwerpers sinds de torenhoge bekendheid van Dogecoin in 2021. Inmiddels vormen ze een van de grootste sectoren binnen de markt voor crypto. Ki Young Ju, de medeoprichter van CryptoQuant, heeft onlangs echter zorgen geuit die de schittering ervan zouden kunnen verminderen.

Na het incident met de Selft meme coin waarbij van $10 miljoen verloren ging – waarbij geld van investeerders in de ether werd gepompt nadat het per ongeluk naar een burnadres was gestuurd – merkte Ju op dat de waanzin de echte innovatie overschaduwt die door hardwerkende teams voor deze speculatieve activa is gecreëerd.

De opmerkingen van Ki Young Ju onderstrepen een cruciaal punt. Hoewel meme coins voor sommigen als toegangspoort tot de wereld van crypto kunnen dienen, doen ze vaak afbreuk aan serieuze projecten die wel tastbare utility hebben, waardoor investeerders in de richting van risicovolle keuzes worden getrokken. Het is iets waar serieuze crypto investeerders de afgelopen jaren al op hebben gewezen. Velen scharen zich nu achter de ICO van Bitbot, omdat deze laat zien dat het de potentie heeft om de wereld van crypto trading bots opnieuw vorm te geven.

Bitbot: De nieuwe generatie crypto trading bots

Terwijl meme coins de krantenkoppen halen, hebben crypto trading bots op Telegram onder de radar serieuze stappen gezet. Deze bots hebben meer dan $17 miljard aan handelsvolume verzameld van meer dan 1,3 miljoen gebruikers, waarvan er dagelijks meer dan 100.000 actief zijn; alleen al in maart was er sprake van een volumestijging van $7 miljard.

Grote spelers in deze sector hebben echter met controverse te maken gehad. Maestro, Banana Gun, Unibot en, recentelijk, Solareum hebben gezamenlijk meer dan 1,5 miljoen dollar aan activa van gebruikers verloren aan hackers, soms omdat ze de privésleutels van gebruikers in beheer hebben.

Bitbot is niets minder dan een revolutie voor crypto trading bots. Het is ’s werelds eerste trading bot zonder bewaarplicht, met de slogan ‘your keys, your wallet, your assets’.

Door samen te werken met KnightSafe, een baanbrekende oplossing voor zelfbewaring die meer dan $28 miljoen veilig stelt, behouden Bitbot gebruikers de volledige controle over hun keys, waarbij het geld pas wordt overgemaakt zodra de transacties zijn uitgevoerd. Deze aanpak, in combinatie met anti MEV en anti rug pull functies, maakt Bitbot naar eigen zeggen de veiligste crypto trading bot op Telegram.

Ondertussen doorzoekt de geavanceerde AI de duizenden presale tokens en low cap projecten om de volgende gouden kans onder de aandacht te brengen. Deze worden gepresenteerd in een alfa lijst die toegankelijk is voor houders van BITBOT tokens in een exclusieve chat. Met de sniping functie kunnen gebruikers deze kansen automatisch verhandelen en instappen voordat de menigte het potentieel van een coin ontdekt.

Maar dit is slechts een van de winst genererende mogelijkheden van Bitbot. Dankzij de Copy Trade functie kan iedereen de handelingen van de beste handelaren uit de community nabootsen. Op dezelfde manier biedt een genereus programma voor het delen van inkomsten een deel tot 50% van de dagelijkse inkomsten, terwijl gebruikers een levenslange beloning van 15% ontvangen op verwijzingen!


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Waarom serieuze investeerders groot inzetten

Terwijl Bitbot zich opmaakt om de scène voor trading bots op Telegram te domineren, trekt het tienduizenden serieuze investeerders naar de presale. Er is al een bedrag van $2,3m binnengehaald en nu gaat fase 10 van de presale van 15 fasen in. Op dit moment is het token beschikbaar voor $0,0155. Gelukkig is 29,03% nog steeds beschikbaar voordat de uiteindelijke prijs van $0,02 wordt bereikt – voordat het token op de exchanges wordt gelanceerd.

In tegenstelling tot de speculatieve meme coins die door Ki Young Ju worden bekritiseerd, bouwt Bitbot vertrouwen vanaf de basis op. SolidProof heeft het smart contract goedgekeurd, terwijl investeerders een kijkje achter de schermen van de ontwikkeling van Bitbot kunnen krijgen via Medium posts en AMA’s met productleider Andrew Jacobs.

Op dezelfde manier tonen een klif van 6 maanden en een emissieschema van 12 maanden voor 20% (ontwikkeling) en 14% (marketing) van de tokenvoorraad van 1 miljard de toewijding van het team aan een lang leven. Deze strategie heeft zijn vruchten afgeworpen; de aanhang op sociale media groeit snel, met meer dan 160.000 volgers op X/Twitter en 25.000 Telegram leden.

Het is geen wonder dat de presale tokens van Bitbot uit de schappen vliegen. De ICO heeft al meer opgehaald dan de $1,3 miljoen van Banana Gun, wat een enorm vertrouwen van investeerders aantoont. 

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 60

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment