Bitbot bereidt zich voor op uitverkoop nu Nederlandse crypto handelaren potentieel zien

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nederlandse handelaren komen af op een enorme kans: de presale van Bitbot, die zich momenteel in fase 5 bevindt. Nu er al een bedrag van $1.0 miljoen is ingezameld, zijn er nog steeds aanzienlijke prijsstijgingen beschikbaar voordat de presale eindigt.

Bitbot, een baanbrekende crypto trading bot, is een baken voor Nederlandse investeerders.. Dit artikel gaat dieper in op de vraag waarom Bitbot de interesse van investeerders wekt, en benadrukt het opvallende potentieel ervan in het landschap voor crypto trading bots.


Crypto verhandelen in een comfortabele setting 

  • icon-featured

    Featured

Trading bots op Telegram: Een markt die klaar is voor exponentiële groei

Simpel gezegd zijn dit geautomatiseerde tools die zijn ontworpen voor het verhandelen van cryptocurrencies via de gebruiksvriendelijke interface van Telegram. Ze winnen enorme populariteit onder handelaren, zijn 24/7 actief en voeren transacties eenvoudig en gemakkelijk uit. Het is een van de snelst groeiende sectoren, met een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard en een totaal handelsvolume van $8 miljard voor meer dan 700.000 gebruikers, waarvan een aanzienlijk deel pas in de eerste maanden van 2024 werd verworven.

De marktleiders Banana Gun en Maestro hebben aanzienlijke marktkapitalisaties bereikt, van respectievelijk ongeveer $90 miljoen en $40 miljoen. En dit ondanks het feit dat ze te maken kregen met ernstige inbreuken op de beveiliging. Unibot en Banana Gun hebben het slechte voorbeeld gegeven, waarbij Unibot’s verlies van $560.000 en de waarde van Banana Gun met meer dan 90% daalden na de beschuldigingen van rug pulls.

Vanuit investeringsperspectief wordt deze veerkracht bij ernstige problemen aangevuld door het feit dat deze markt waarschijnlijk ernstig ondergewaardeerd is. Gezien het potentieel van de markt voor trading bots op Telegram en het feit dat deze nog maar net is geboren, zullen investeerders die er nu bij betrokken raken waarschijnlijk al instappen voordat de zaken echt beginnen te stromen.

Hoe Bitbot zich onderscheidt

Als reactie op de flagrante kwetsbaarheden in de groeiende markt voor tradig bots op Telegram heeft Bitbot een baanbrekende oplossing ontwikkeld. Het is ‘s werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram, die nieuwe precedenten schept op het gebied van veiligheid en autonomie voor handel in crypto.

De non-custodial functie van Bitbot betekent dat het nooit directe toegang tot de wallet van gebruikers nodig heeft om transacties uit te voeren, in schril contrast met concurrenten als Unibot en Banana Gun, die gebruikers aan risico’s blootstelden. In samenwerking met KnightSafe biedt Bitbot A-klasse beveiligingsprotocollen ter bescherming tegen rug pulls en MEV (Maximum Extractable Value) exploits, waardoor gebruikers volledig beschermd blijven.

Deze benadering, waarbij veiligheid voorop staat, wordt versterkt door een toewijding aan ontwikkeling, waarbij 20% van de Bitbot tokens worden toegewezen over een periode van 12 maanden om het risico op een rug pull te verminderen en de waarde en het investeringspotentieel van het token op de lange termijn te garanderen.

Door met dit soort aanbiedingen de markt voor trading bots op Telegram te betreden, is Bitbot een grote vis in een kleine vijver. En omdat het zo overduidelijk een gigantische sprong voorwaarts biedt ten opzichte van de concurrentie, zou Bitbot, zodra consumenten en investeerders er lucht van krijgen, gemakkelijk een groot marktaandeel van zijn concurrenten kunnen gaan overnemen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Een superieure handelservaring

Naast ongelooflijke beveiligingsfuncties kan een geavanceerde door AI gestuurde snipingtool handelaren in staat stellen ondergewaardeerde activa te spotten voor optimale koop- en verkoopbeslissingen en krachtige winsten. De door AI aangedreven Gem Scanner doorzoekt de presales om de meest veelbelovende kansen te benadrukken, waardoor gebruikers een voorsprong krijgen in een overvolle markt. Deze omarming van AI plaatst Bitbot midden in een andere bullish sector van meerdere miljarden dollars, de AI crypto, en geeft het BITBOT token een nieuwe marktkracht die helemaal to the moon kan gaan.

Bovendien heeft Bitbot een genereus verwijzingsprogramma, dat gebruikers een levenslange commissie van 15% biedt op de handelskosten van transacties die zijn geïnitieerd door hun verwijzingen, waardoor een community wordt opgebouwd door wederzijds voordeel. Bitbot organiseert spannende weggeefacties om verdere betrokkenheid te stimuleren, waaronder een kans voor 100 deelnemers om elk $1.000 te winnen. Het is een community als deze die waarschijnlijk de drijvende kracht zal zijn achter zowel de prijspumps op korte als de lange termijn van het BITBOT token.

Voor investeerders uit Nederland is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van de vorderingen van Bitbot via updates op het Medium blog van het project of door deel te nemen aan reguliere AMA’s die worden georganiseerd door Andrew Jacobs, de technisch productadviseur. Deze initiatieven dragen voortdurend bij aan de groei van de online community van Bitbot, waarbij bijna 20.000 leden in de Telegram groep zijn verzameld en tot nu toe 90.000 volgers op X.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Waarom kijk investeerders naar Bitbot?

Significante gebeurtenissen op de markt zoals de Bitcoin halving, de goedkeuring van Bitcoin ETF’s, Bitcoin die een ATH van meer dan $72.000 haalt en het vooruitzicht van gunstige renteaanpassingen hebben de weg geëffend voor een fenomenale groei in de bredere markt voor crypto. Als resultaat van deze ontwikkelingen wordt het vertrouwen van investeerders versterkt, wat de weg vrijmaakt voor de bloei van innovatieve en momenteel ondergewaardeerde platforms zoals Bitbot.

Als vergelijkbare groeistatistieken worden toegepast op het BITBOT token, zou een hypothetische stijging van 130%, vergelijkbaar met die van BANANA onlangs, het Bitbot token in slechts een maand van de uiteindelijke presale prijs van $0,0200 naar $0,046 kunnen tillen.

Dan moet je ook rekening houden met de mogelijkheden voor prijsstijging op de langere termijn. Iedereen die BANANA tijdens de presale had gekocht en op het recente recordhoogtepunt van $39,75 weer heeft verkocht, heeft een winst van x60 gezien.Ontgrendel een haalbare groei met de Bitbot presale

Nu de presale van Bitbot zijn einde nadert, hebben Nederlandse investeerders een ongekende kans om in te stappen bij wat de beste trading bot op Telegram ooit lijkt. Nu tokens beschikbaar zijn tegen $0,0122, zou het aangrijpen van dit moment vandaag de dag kunnen betekenen dat er groei wordt ontgrendeld nu crypto handel een opwindend nieuw tijdperk binnengaat.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment