Avalanche (AVAX) koers stijgt 60% in 3 dagen: hier liggen kansen

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we de technische analyse van avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn hoge snelheid en vermogen om meerdere blockchains te ondersteunen. Deze technische analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, biedt een overzicht van de recente koersbewegingen van AVAX en een vooruitblik op wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten.

Als je meer wilt weten of je inzichten wilt verdiepen, kun je voor slechts €1 een proefperiode van 30 dagen in onze Premium omgeving starten, waar je toegang krijgt tot exclusieve analyses en de kans krijgt om te netwerken met deskundige analisten en investeerders.


📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor AVAX in de Premium groep. Hierin gaven ze aan zeer positief te zijn over de nabije toekomst:

“Het sentiment voor verschillende altcoins, inclusief AVAX, wordt steeds positiever. We zien een bijzonder gunstig patroon ontstaan in de vorm van een groter 12345 Elliott Wave patroon, wat betekent dat we enorme opwaartse potentie voorzien.

 

We richten ons eerst op een doel van $20,53. Op dit punt verwachten we flinke weerstand te krijgen. Echter, dit is slechts het eerste tussenstation. Voor de lange termijn zien we de potentie voor een nog aanzienlijkere stijging, met mogelijke doelstellingen van rond de $30 en hoger.

 

Kortom, de vooruitzichten voor AVAX zien er goed uit, en we anticiperen op aanzienlijke stijgingen.”

Datum analyse: 11 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/SdcxQbfR/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment